Det er slut for Melvin

Den 8. september slutter komedieserien "Sunday", som Melvin Kakooza både står foran og bag kameraet på

Den 31-årige skuespiller og tv-vært, der vandt DM i standup i 2017, vender nu tilbage til komikken. Sammen med Mahamad Habane, Joel Hyrland og Hadi Ka-koush står han bag comedy-kvartetten Bros, som næste år drager ud på arenatour. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Komedieserien "Sunday" fløjtes af.

Efter fire sæsoner og fire specials bliver der sat et foreløbigt punktum for serien med to særafsnit 8. september.

Det oplyser YouSee i en pressemeddelelse.

- Det har igen været en fryd at optage med alle de gode venner, som man efterhånden kender godt gennem serien. Men vi kan i denne omgang også byde velkommen til flere nye spændende ansigter samt en lille udvidelse af familien Sunday, siger Melvin Kakooza i pressemeddelelsen og tilføjer:

Kriseramt fodboldklub

- Det er bestemt med at til at gøre denne omgang særlig interessant - og sjov. Med det sætter vi et foreløbigt punktum for serien. Men hele holdet - lige fra skuespillere til dem bag kameraet - er blevet så tætte, at det nok ikke kan udelukkes, at vi en dag får Sunday og FC Fredericia at se igen, teaser han.

"Sunday" udspiller sig i den kriseramte fodboldklub FC Fredericia - og hele foreningslivet omkring holdet - der i håbet om en ny stjernespiller fra Afrika henter den godmodige Sunday, spillet af Melvin Kakooza.

Landstræner på rollelisten

På rollelisten gennem sæsonerne ser man blandt andre Birthe Neumann, Lars Hjortshøj, Thue Ersted Rasmussen, Anders Brink Madsen, Kurt Dreyer, Rikke Bilde, Frederik Cilius og Melvin Kakoozas egen mor, Carolyne Kaddu Rasmussen, på rollelisten.

En række kendte navne inden for grønsværen har også gæstet serien i såkaldte cameos - det vil sige som sig selv. Det gælder blandt andre Kasper Hjulmand, Lars Høgh og Stig Tøfting.

Definerende rolle

- "Sunday" har på mange måder været med til at definere mig i branchen - særligt som skuespiller, siger Melvin Kakooza i pressemeddelelsen.

Den 31-årige skuespiller og tv-vært, der vandt DM i standup i 2017, vender nu tilbage til komikken.

MELVIN KAKOOZA

Melvin Kakooza (født 12. oktober 1991 i Kampala, Uganda) er en dansk standupkomiker, tv-vært og skuespiller.

Han vandt DM i stand-up-comedy 2017.

Han har blandt andet optrådt på Comedy Zoo, Nationalmuseet, Smukfest, Musikkens Hus i Aalborg og Glassalen i Tivoli i København.

Melvin Kakooza spiller hovedrollen i tv-serien Sunday (2018-2022), Helt sort (2019), Hesten og Gæsten (2019) og Melvin i Amerika (2020), Smæk for skillingen (2020). Det meste har han selv skrevet/forfattet.

Han skulle have været vært på X Factor på TV 2 i 2021, da den tidligere vært Sofie Linde gik på barsel.

Men han var nødsaget til at trække sig i forbindelse med et sygdomsforløb.

Kilde: Wikipedia

Sammen med Mahamad Habane, Joel Hyrland og Hadi Ka-koush står han bag comedy-kvartetten Bros, som næste år drager ud på arenatour.

Powered by Labrador CMS