- Brølede som en abe

Christopher, Christiane Schaumburg-Müller Aaxman, Bubber og Josephine Skriver er blandt de kendisser, der har udvidet familien i 2023

En masse små stjerneskud er kommet til verden i det forgangne år.

Popstjernen Christopher og hans hustru, model og influent Cecilie Haugaard, har budt lille Isabelle velkommen til verden. Parret har i forvejen datteren Noelle.

- Endnu en prinsesse er tilføjet til samlingen og endnu en masterclass i, hvordan man føder, af min wonder woman, jublede den nybagte far i et instagramopslag.

Opkaldt efter Hugo

Endnu en stjerne kom også til hjemme hos sanger Brian Sivabalan, kendt som Lord Siva, og hustruen, model Ulrikke Toft Simonsen, som allerede har datteren Norma. De har fået en søn, der bærer et helt særligt navn, Billy Hugo.

Han er opkaldt efter Ulrikke Toft Simonsens bror, Hugo Helmig, der døde i 2022.

Sangerinden Aura Dione fik i det forgangne år en ny titel. Hun blev nemlig mor for første gang med kæresten, Bastian. Det afslørede hun ifølge Ekstra Bladet i en række stories - korte, tidsbegrænsede klip - på Instagram.

Sangeren Christopher og modellen Cecilie Haugaard blev i 2023 forældre til endnu en datter. (Arkivfoto).

Musikerbaby

Året bød også på en ny hverdag for musikerparret Ihan Haydar og Esben Svane. Her har babytrommerne buldret, og parrets datter, Ella, er kommet til verden.

- Jeg nyder denne her tid, og jeg elsker, elsker, elsker min nye rolle som mor. Jeg vidste ikke, at det var dét, der manglede i mit liv, lød det i et instagramopslag fra Ihan Haydar.

- Alt er gået supergodt

Manden, der samlede Danmark til fællessang under coronapandemien, kunne i år også samle sin familie til fødselsfest. Den populære pianist Philip Faber blev nemlig far for anden gang, da hans hustru, operainstruktør Selma Mongelard Faber, fødte endnu en søn.

- Alt er gået supergodt. Både Selma og den lille har det godt, og han er en flot lille fyr, fortalte han i podcasten "Det vi taler om" ifølge B.T.

Dermed er parrets første søn, August, blevet storebror.

- Fylder enormt meget

Ud over seksårige Constantin, som rapper Liam Nygaard O'Connor har sammen med tv-vært og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller Aaxman, er L.O.C. blevet far til to piger med sin nuværende kæreste.

Det afslørede han i sommer i et interview med Ritzau.

- Som jeg også oplevede, da jeg fik min søn, så fylder det enormt meget og er så unikt, at der er meget få ting, der kan matche det, sagde musikeren, der ikke ønskede at uddybe yderligere om sit forhold til pigernes mor.

En lille babyboss

Familien er også blevet større hjemme hos Christiane Schaumburg-Müller Aaxman, der sammen med sin ægtemand, rigmanden Daniel Aaxman, har fået en lille pige. Det afslørede tv-værten på Instagram. Daniel Aaxman er i forvejen far til to piger fra et tidligere forhold.

BLÅ BOG: Christopher

Christopher Lund Nissen (født 31. januar 1992 på Frederiksberg) er en dansk sanger, musikproducer og sangskriver.

Han er opvokset i Tårnby på Amager sammen med sine forældre, Gert og Liselotte, og lillebror Oliver.

Han har tidligere dannet par med modellen Mathilde Sofie og den 9 år ældre danske popsanger Medina. Christopher endte deres forhold i januar 2014.

Han har siden august 2014 dannet par med modellen Cecilie Haugaard fra Odense. Den 2. september 2018 friede Christopher til Cecilie. De bliv gift den 1. juni 2019.

August 2020 afslørede parret at de venter deres første barn, en pige der blev født 20- februar 2021.

Kilde: Wikipedia

Komiker Mark Le Fêvre bliver kostet rundt som Lasse Rimmers assistent i underholdningsprogrammet "Stormester". Privat har han fået en lille babyboss med sin kæreste gennem 13 år, juristen Sidsel Fisker Buhl Jørgensen.

- Vi er blevet forældre. Det hele er pissefedt, jublede Mark le Fêvre i et instagramopslag.

For første gang

Førstegangsforældre er der også blevet skrevet på cv'et hos den danske supermodel Josephine Skriver og hendes amerikanske musikermand, Alexander DeLeon. Det annoncerede parret over for deres følgere på Instagram.

Mediepersonligheden Bubber, der lyder det borgerlige navn Niels Christian Meyer, kunne i år kalde sig far til fem, da den 57-årige tv-værts hustru, Signe Rossing, fødte parrets andet fælles barn.

Både Bubber og hustruen har hver tre børn fra tidligere forhold.

- Brølede som en abe

"Brølede som en abe" - sådan beskrev TV 2-vært Petra Nagel selv fødslen af sit og gemalen Asbjørn Munks tredje barn i et instagramopslag.

- Ind kom jordemoder Røskva som en blid engel og hjalp det lille drengebarn til verden. Vi har det godt, lød det fra Petra Nagel i opslaget.

Der var også barsel på programmet for skuespiller Lise Baastrup i år. Hun har nemlig født sit og forestillingsleder Jacob Dahls andet barn.

Det afslørede den nybagte mor på Instagram, hvor hun delte et billede af parrets ældste datter, Laura, der går tur med barnevogn og lillesøster.

Kendt farmor

Børnene har en kendt farmor, da Jacob Dahls mor - og Lise Baastrups svigermor - er revydronningen Lisbet Dahl.

Også en lille pige sluttede sig til familien hos danser Claudia Rex og musicalskuespiller og tv-vært Pelle Emil Rex Hebsgaard, der i forvejen har sønnen Zacharias.

- I torsdags ankom den smukkeste lille guldklump af en pige til verden og har taget mit hjerte med storm i et solidt jerngreb, lød det fra den nybagte far i et opslag på Instagram.

Brygmann fik dobbelt op

Familien Brygmann blev i år beriget med hele to nye stjerneskud, da skuespillerparret Karoline Brygmann og Elias Munk fik en datter, mens fætteren Ludvig Brygmann, der er musiker, også fik en datter med sin kæreste, musicalskuespilleren Andrea Lykke Oehlenschlæger.

Babylykke var der også at spore hos bagedyst-vinder Annemette Voss, DR-værten Tobias Hansen, håndboldeksperten Daniel Svensson, skuespiller Simone Lykke og musikeren Tim Christensen.

Warberg fik debut

Komikerverdenen bød velkommen til flere små grinebidere, da Simon Talbot og Katrine Køhler Talbot blev forældre for første gang, mens også Thomas Warberg fik titlen som far for første gang i 2023.

Musikere som Jada, Wafande, Branco, Artigeardit, Faustix og Morten Filipsen har i år kunnet bruge deres sangstemmer til at synge vuggeviser for deres respektive nyfødte.

Sportsbaby

Blandt forældrene til årets årgang er også skuespiller Sofie Jo Kaufmanas, tv-vært og skuespiller Hadi Ka-koush, kost- og træningsformidler Michelle Kristensen sammen med forlagschef Pernille Wass og tv-vært Signe Vadgaard med Cathrine Gjørtsvang Vadgaard.

Sidst, men ikke mindst, er også tv-vært Nicholas Kawamura og influencer Trine Kjær samt sportsparret håndboldekspert Lærke Møller og tidligere fodboldspiller Thomas Enevoldsen blevet forældre.

Powered by Labrador CMS