Blænder op for nyt datingprogram

Her skal singler bogstaveligt talt røre og høre sig frem i deres jagt på kærligheden 

blænder op for et nyt datingprogram
Udgivet Opdateret

Tiltrækningens kraft kommer under lup i et nyt datingeksperiment på TV 2 Echo.

Programmet hedder "Se mig, hør mig, elsk mig" og får premiere 14. november, oplyser kanalen i en pressemeddelelse.

Skal date på kryds og tværs

I "Se mig, hør mig, elsk mig" tjekker i alt 20 singler, ti mænd og ti kvinder i alderen 21 til 31, ind på et hotel, hvor de skal date hinanden på kryds og tværs.

Der er dog et benspænd: Når parrene mødes, må de nemlig enten kun se og røre hinanden eller kun høre hinanden.

Tåkrummende situationer

Ifølge TV 2 skaber det både nogle sjove, udfordrende og nogle gange tåkrummende situationer.

- I udviklingen af "Se mig, hør mig, elsk mig" blev vi nysgerrige på, hvor bevidste vi egentlig er om, hvad der tænder os, når vi dater, siger TV 2-redaktør Anders Fuchs i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Vi fik lyst til at udvikle et program, der med et glimt i øjet og en overraskende præmis kunne gøre både de medvirkende og seerne klogere på den indre og ydre tiltrækning.

Skuespiller og model Zelma Lewerissa er vært for TV 2's nye datingprogram "Se mig, hør mig, elsk mig", der har premiere 14. november. (PR-foto).

Et anderledes koncept

Frem for at finde den eneste ene som i programmer som "Gift ved første blik og "Bachelor" går "Se mig, hør mig, elsk mig" i højere grad ud på at skærpe deltagernes bevidsthed i datingprocessen, fortæller han.

For spørgsmålet er, om romancen vil fortsætte, hvis indpakningen er perfekt, men samtalen halter? Eller hvis samtalen slog gnister, men udseendet overrasker?

- Hvor mange andre datingeksperimenter påstår, at det primært er det indre, der tæller, anerkender vi, at det ydre kan betyde mindst lige så meget for nogle, lyder det fra Anders Fuchs.

Strækker sig over ti afsnit

- Her dater de medvirkende i en ramme, de aldrig har prøvet før, hvor vi skiller deres sanser fra hinanden og skærper deres bevidsthed i mødet med et andet menneske.

Det nye datingprogram strækker sig over ti afsnit og har skuespiller og model Zelma Lewerissa, der blandt andet er kendt fra filmen "Jomfruer fra rummet, som vært.

Første afsnit kan ses på TV 2 Echo og TV 2 Play 14. november.

Powered by Labrador CMS