Ny prinsesse får kongelig debut: Dansk sangerinde synger titelsang

Eventyret begynder på den 6. november!

Udgivet Opdateret

Elena fra Avalor får snart sin kongelige debut på Disney Channel. Serien der er inspireret af latinamerikansk kultur og folklore, er fyldt med eventyr, positive budskaber og musik, men også magi og spænding.

TV-serien Elena fra Avalor er produceret af den Emmy-nominerede producent Craig Gerber, som også står bag den populære Sofia den Første.

Når serien får premiere i Danmark, bliver det med danske stemmer. Sangerinden Szhirley indspiller titelsangen på dansk, og hun er mere end begejstret for sangen:

– Jeg har altid elsket Disney Channels’ fantastiske univers. At få lov til at give en stemme til Elena fra Avalor er noget helt særligt for mig, fortæller Szhirley.

En eventyrlig fortælling om venskaber og værdier

Teenageprinsessen Elena har reddet sit magiske kongerige fra en ond troldkvinde og må lærer at regere som kronprinsesse. Elenas eventyr lærer hende, at hendes nye rolle kræver, at hun har omtanke, medfølelse og er ukuelig.

Egenskaber, som alle rigtige ledere har. Eftersom hun blot er 16 år, får hun støtte fra et rigsråd, som består af hendes bedsteforældre, hendes ældre kusine, kansler Esteban og hendes nye ven, Naomi. Elena får også vejledning og støtte af sin lillesøster Isabel samt vennerne Mateo og Gabe. Ligeledes møder vi de venlige magiske, flyvende væsener kaldet jaquins.

I hvert afsnit vil der også være originalsange i forskellige latinamerikanske musikgenrer. Efter hvert afsnit kan seerne se et musikvideoklip fra serien på Disney Channels’ YouTube-kanal og hjemmeside.

Elena fra Avalor får premiere på Disney Channel den 6 november klokken 08.

Powered by Labrador CMS