Robbie Williams vilde liv: Troede jeg var udødelig

I takt med at popstjernen er blevet ældre, har han gjort sig nogle tanker om sin egen dødelighed.

Robbie Williams’ nye album, “The Heavy Entertainment Show”, udkommer fredag den 4. november. Foto: Scanpix/Martin Sylvest
Robbie Williams’ nye album, “The Heavy Entertainment Show”, udkommer fredag den 4. november. Foto: Scanpix/Martin Sylvest
Udgivet Opdateret

Robbie Williams har levet det vilde liv med sex, stoffer og rock’n’roll.

Og selv om det for mange kan lyde som en drøm, har det flere gange været for meget på stjernen, der har kæmpet med både depression og afhængighed.

Williams: -Troede jeg var uddødelig

Popstjernen har været kendt, siden han var 16, hvor han fik sit gennembrud med boybandet Take That, og som ung stjerne troede han faktisk, at han slet ikke kunne dø.

– 30 var en alder, jeg aldrig troede, jeg ville se eller nå, fordi den var så langt ude i fremtiden. Jeg troede, at jeg var udødelig, fortæller Robbie Williams og fortsætter:

– Da jeg så blev 30, tænkte jeg, at så kunne jeg jo ikke være udødelig. Så blev jeg 40, og jeg tænkte; “wow, jeg kan se døden herfra”.

– Jeg blev besat af min egen dødelighed i noget tid efter det, siger superstjernen, der i dag er 42 år.

Derfor skrev han en sang om at dø.

Det blev til nummeret “David’s Song”, der er at finde på hans nye album “The Heavy Entertainment Show”.

Sang dedikeret til ven

Oprindeligt hed nummeret “The Last Song Ever”, men da Robbie Williams ven, manager og mentor, David Enthoven døde den 11. august i år, valgte Robbie Williams i stedet at dedikere nummeret til ham.

Hans nære vens død har fået Robbie Williams til at reflektere over sit liv og hvordan han gerne vil have, han selv og hans tilværelse skal være.

– Jeg prøver mit bedste på at være generøs og næstekærlig.

– Jeg forsøger at være venlig overfor alle, jeg møder, siger popstjernen.

Venlighed i Vild med dans

Den venlighed fik Danmark lov til at se på første række, da charmetrolden gæstede Vild med dans for få uger siden.

Her fik seerne både en smagsprøve på, hvordan det lyder, når Robbie Williams taler dansk.

Og Cana Buttenschøn, der er sanger og amatørdanser Thomas Buttenschøns kone, mærkede superstjernen helt tæt på, da han hev hende op til en impulsiv svingom på gulvet.

Fra sit nye album “The Heavy Entertainment Show” har Robbie Williams allerede udsendt to singler, “Party Like a Russian” og “Love My Life”. Hele albummet er på gaden i dag.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS