Prins indtager scene med populær sangdiva

Den britiske prins Harry fejrede 50 års uafhængighed på Barbados sammen med den verdenskendte sangerinde Rihanna.

Udgivet Opdateret

Der var kamp om rampelyset, da den britiske prins Harry deltog i en officiel ceremoni på Barbados sammen med den berømte sangerinde Rihanna.

De to stjerner indtog begge scenen for at markere, at den caribiske østat har været uafhængig i 50 år. Det ses på et billede fra det britiske kongehus’ Instagram-profil.

Billedet viser, hvordan den 32-årige prins storsmilende sidder ved siden af “Work”-sangerinden.

Prins Harry holdt tale

Under festlighederne gav prins Harry en tale, hvori han især lagde vægt på Barbados’ betydning for sin farmor, dronning Elizabeth.

– Det er en ære at repræsentere min farmor, dronningen, mens vi fejrer denne historiske milepæl, nemlig denne nations uafhængighed. Hendes majestæt besøgte jeres smukke land i starten af 1966. Siden da har befolkningen på Barbados haft en særlig plads i hendes hjerte, lød det i et udsnit af prins Harrys tale, der kan ses i en video på Instagram.

Senere på dagen skal 28-årige Rihanna spille en kort koncert, hvor hun assisteret af Barbados’ ungdomskor skal synge landets nationalsang.

Popsangerinden Rihanna deltager i fejringen af Barbados’ 50 års uafhængighed, da hun selv blev født i St. Michael, der ligger på den sydvestlige del af øen.

Prins Harry besøger Caribien på vegne af sin farmor, dronning Elizabeth, fra 20. november til 4. december. Under sit besøg skal han besøge syv caribiske lande, herunder Grenada og Barbados.

Du kan se billeder fra ceremonien øverst i artiklen…

Se billedet af Rihanna og prins Harry:


Se et udsnit af prins Harrys tale:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS