Fræk prins åbner gaver før jul

Den britiske prins George har allerede sneget sig ind under familiens juletræ for at åbne julegaver.

Den britiske prins George har allerede sneget sig ind under familiens juletræ for at åbne julegaver. Foto: CHRIS WATTIE/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

– Bare det altså snart var jul, kan ikke vente … Sådan lyder det i den kendte julesang. Og ventetiden op til jul kan være svær at komme igennem – især for børn og barnlige sjæle.

Det gælder også den britiske prins George, der med sine blot tre år kæmper med at holde sig fra julegaverne. Det skriver Hello Magazine.

Lille prins har svært ved at vente

Den lille prins har så svært ved at vente, at han allerede så småt er begyndt at snige sig ind under familiens juletræ for at åbne nogle af sine gaver.

Prins Georges far, prins William, afslørede den frække prins’ utålmodighed under et velgørenhedsarrangement i North Kensington mandag under en samtale med radiostationen Kiss FM.

I følge radiostationens DJ AJ King, grinede prins William blot af sønnens iver over julegaverne.

– Han sagde, at hele familien glædede sig meget til jul, og at George allerede har åbnet nogle af sine gaver. Det, syntes han, var ret sjovt, fortæller AJ King om sin samtale med prins William.

Julen skal prins George ifølge Hello Magazine tilbringe med sine forældre og lillesøster prinsesse Charlotte hos sin mors familie i Berkshire.

Her skal familien nyde en stille og rolig jul i selskab med hertuginde Kates forældre, Carole og Michael Middleton, skriver mediet.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS