Se DiCaprio på hed date med dansk topmodel

Verdensstjernen Leonardo DiCaprio er blevet spottet i et romantisk øjeblik med den danske model Nina Agdal.

Det lader til, at der er amoriner i luften mellem skuespilleren Leonardo DiCaprio og den danske supermodel Nina Agdal. Foto: Scanpix.
Det lader til, at der er amoriner i luften mellem skuespilleren Leonardo DiCaprio og den danske supermodel Nina Agdal. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Siden den amerikanske skuespiller Leonardo DiCaprio og den danske supermodel Nina Agda i 2014 forlod en kendt amerikansk natklub sammen, har rygterne svirret om, hvorvidt de to kendisser danner par.

Hverken den 41-årige Leonardo DiCaprio eller Victoria’s Secret-modellen Nina Agdal har endnu bekræftet rygterne om et eventuelt kæresteforhold.

Nu lader det romantiske hemmelighedskræmmeri dog til at være slut. Det britiske medie Daily Mail har nemlig offentliggjort en række billeder, hvor man kan se parret tilbringe dagen på en strand i byen Malibu i Los Angeles.

Billederne viser, hvordan de to kendisser ikke kan holde fingrene fra hinanden, og man kan blandt andet se “The Revenant”-stjernen holde om den 24-årige model, mens de bader i havet.

Derudover ses det også på billederne, hvordan parret holder hinanden i hånden og kysser, mens de slanger sig i sandet.

Nina Agdal er bosat i USA, hvor hun arbejder som model. Her har hun blandt andet flere gange stået model for sportsmagasinet Sports Illustrated, som hun også prydede forsiden for i 2014.

Se Daily Mails billedserie her.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS