Vraget efter kort tid

Som det står lige nu, sender TV 2 ikke "Natholdet" i det kommende forår, oplyses det til Ekstra Bladet

Udgivet Opdateret

TV 2-programmet "Natholdet" sættes på pause på ubestemt tid.

Det oplyser programmets redaktør Jes Schrøder i en mail til Ekstra Bladet.

- Som det ser ud lige nu, sender vi ikke "Natholdet" i dette forår. TV 2 ZULU står foran en større transformation, hvor vi blandt andet arbejder med at brede indholdet ud til flere genrer, skriver han.

Skuespilleren Hadi Ka-koush har siden begyndelsen af september sidste år siddet i værtsstolen for det mangeårige program.

Stop efter 23 sæsoner

Han overtog værtsjobbet efter Anders Breinholt, der efter 11 år og 23 sæsoner stoppede for at prøve noget nyt.

- Jeg er spændt, superbeæret - og nervøs. Jeg har alle mulige følelser på en gang. Men først og fremmest glæder jeg mig helt vildt, sagde Hadi Ka-koush i et interview med Ritzau Fokus i september.

- Jeg har også lidt ærefrygt. "Natholdet" er jo det længst kørende talkshow i Danmarks historie.

Programmet er rykket fra TV 2 til TV 2 Zulu og er blevet sendt hver mandag.

Tilfreds med seertal

Tilbage i oktober sidste år skrev Ekstra Bladet med henvisning til analyseinstituttet Nielsen, at der i gennemsnit havde været 20.000 seere til programmet i løbet af den første måned efter Hadi Ka-koushs debut.

Indholdschef Dorte Thirstrup oplyste dog til Ekstra Bladet, at man var "rigtig godt" tilfreds med de samlede seertal på "Natholdet" og med Hadi ka-koush som vært.

"Natholdet" fik premiere på TV 2 tilbage 2010.

Det begyndte som et klipshow, hvor der blev vist finurlige bidder fra fjernsynets forunderlige verden.

- Man ved aldrig

Siden kom flere elementer ind med musik, gimmicks og quizzer.

ANDERS BREINHOLT

Anders Breinholt (født 15. november 1972i Ølstykke) er tidl. Falckredder og dansk autodidakt journalist, radio- og tv-vært.Breinholt har i sin karriere fortrinsvist arbejdet i den danske radiobranche, ved at starte med at arbejde som radiovært/programmedarbejder i radiokanalen The Voice, for senere at blive studievært, dj," vært og journalist i Danmarks Radio. Her han har fungeret som vært på flere programmer, bl.a. Musikquizzen, som han dog ikke havde den store succes med, men efterfølgende var han i en periode på fire år den ene del af værtsparret i det prisvindende P3-program, De Sorte Spejdere, og blev i 2009 studievært i TV 2's program Go' Morgen Danmark. I 2010 begyndte Breinholt på sit eget program, Natholdet, som blev en kæmpe succes, og som har fejret 10 års jubilæum. I 2014 blev talkshowprogrammet Breinholt & Venner sendt på TV2 om fredagen.

Kilde: Wikipedia

Over for Ekstra Bladet tilføjer Jes Schrøder, at programmet er sat på pause, men at man aldrig ved, "hvad fremtiden bringer".

Hadi Ka-koush overtog værtstjansen på 'Natholdet' fra Anders Breinholt. (Arkivfoto).
Hadi Ka-koush overtog værtstjansen på "Natholdet" fra Anders Breinholt. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS