Vild med dans-stjerne møder op med ny fyr

Karina Frimodt skal spille ’Dirty Dancing – The Musical’ sammen med Alban Lendorf, og så flytter hun snart til København

Udgivet Opdateret

Karina Frimodt dukkede op med en ny fyr til urpremieren på ’Gotta Dance’ lørdag aften i Operaen.

Der var dog ikke tale om en kæreste, men en god kollega, som hun skal optræde sammen med i ’Dirty Dancing – The Musical’, der får premiere til juni, og som starter prøver i næste uge.

Tyvstarter

I forestillingen skal de spille figurerne ’Baby’ Frances Houseman og Johnny Castle, som var Patrick Swayzes ikoniske rolle.

- Vi har dog tyvstartet lidt, og er allerede gået i gang med at danse, afslørede 33-årige Alban Lendorf, der er skuespiller og balletdanser, til Kendte.dk

- Vi glæder os vildt meget, fortalte Karina Frimodt, der skal dele sin rolle med Mathilde Norholt, mens Alban skal spille på skift med Silas Holst.

- Ja, Silas har så travlt, at han kun får tid til at spille nogle af forestillingerne, lød det fra danserne.

Flytter i rækkehus

Privat flytter Karina Frimodt snart i ny bolig på Østerbro i København sammen med sine børn Mathilde, 15 og otteårige James efter salg af en lejlighed i Holte.

- Nu har jeg fået et rækkehus til leje. Den er noget større, og så er jeg tilbage, hvor jeg kommer fra, afslørede den 44-årige ’Vild med Dans’-stjerne.

Det var ikke længe, Karina Frimodt nåede at bebo lejligheden i Holte. Den blev købt i august 2022 efter bruddet med Kasper Lentz, som hun dannede par med i ti år.

Karina Frimodt og Alban Lendorf er gået i skarp træning til ny musical.
Karina Frimodt og Alban Lendorf er gået i skarp træning til ny musical.
Powered by Labrador CMS