Vild med dans-finalisterne deler samme sjove særheder

De to finalepar er både venner og konkurrenter, og så har de mere til fælles, end man skulle tro.

De fire Vild med dans-finalister deler mere end blot et dansegulv fredag aften. Foto: Scanpix/Martin Sylvest
Udgivet Opdateret

De står på samme dansegulv hver fredag, de håber på at vinde konkurrencen og de er blevet tætte venner undervejs.

Men de fire Vild med dans-finalister har faktisk mere til fælles end det åbenlyse.

Tre ud af fire deler nemlig også samme sjove finurligheder, hvor tingene skal gøres eller står på en bestemt måde, før de kan slappe af.

– Når Morten cykler til træningslokalet om morgenen, så skal han køre forbi de cykler, der er malet på cykelstierne, på en helt bestemt måde, fortæller Morten Kjeldgaards dansepartner Sarah Mahfoud med et stort grin.

– Det er noget med, at han skal ramme styret og hjulene på cyklen på en helt bestemt måde, og han skal altså gøre det på alle, han kører forbi. Det kan godt være, det kun er mig, der synes, det er sjovt, fortsætter hun.

Bokseren fortæller, at hun synes, det er virkelig spøjst, at hendes dansepartner har det på den her måde, men han kan trøste sig ved, at han ikke er den eneste Vild med dans-deltager, der har tilbøjeligheder til nogle bestemte “ritualer”.

Tingene gøres på bestemte måder

Hos det andet finalepar, skuespillerinden Mille Dinesen og danseren Mads Vad, har de begge nogle helt bestemte måder, hvorpå tingene skal gøres.

– Jeg troede, at jeg havde lidt OCD, indtil jeg mødte Mads, fortæller skuespillerinden med et grin.

– Det er lidt sindssygt faktisk. Han overgår alt, hvad man i sin vildeste fantasi kan forestille sig, siger hun og forklarer, hvordan Mads Vad kan rykke ting rundt, så de står præcis, som han synes, de skal.

– Jeg har virkelig grineflip over det nogle gange, også fordi jeg lige pludselig føler mig lidt mere normal, røber nydanserinden.

Netop fordi Mads Vad har tilbøjelighed til at rykke rundt på ting og sætte ting “i orden”, inden han for eksempel forlader træningslokalet, er det oftest Mille Dinesen, der skal vente på sin partner.

– Det plejer jo være lige omvendt! Det plejer være manden, der venter på kvinden, men ikke med Mads, griner Mille Dinesen.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS