Vigtig støtte forlader Meghan og Harry efter fødsel

Lille prins Archie må se langt efter sin mormor, der er taget tilbage til Los Angeles.

Udgivet Opdateret

For Meghan og Harry er alt nok som at være på en lyserød sky i disse dage. Det er ikke længe siden, at parret blev forældre til den lille, skønne Archie, som har fået royalister verden over til at falde i staver.

Men efter fødslen er der også røget lidt malurt i bægeret, fordi nu har Meghan og Harry mistet en vigtig personlig støtte her kort efter fødslen. Nærmere bestemt har Meghans moder, Doria Ragland, valgt at vende snuden hjem mod USA efter fødslen af Archie Harrison Mountbatten Windsor. Det skriver Express.

Det er blot to uger siden, at Meghan har født, men nu er Doria Ragland altså set gå med sine hunde tilbage i Los Angeles. Det har ellers ikke skortet på roser for hende, da hun endda blev nævnt i en personlig tak fra Buckingham Palace ovenpå fødslen af den lille ny.

Dengang lød meldingen, at Doria Ragland var ovenud lykkelig for at have fået sit første barnebarn, hvorfor hun var at finde på Frogmore Cottage.

Ifølge Express’ royale ekspert Katie Nicholl, så har Meghan og Harry indtil nu nægtet at ansætte en masse personale i forbindelse med fødslen, hvorfor de hverken har ansat en kok eller en barnepige i deres hjem.

– Doria har hjulpet. Hun har været uundværlig, mener Katie Nicholl.

Det er endnu uvist, hvornår Doria Ragland vender tilbage til England, da hun har to hunde og underviser i yoga i Los Angeles.

Powered by Labrador CMS