Vender tilbage til rødderne

Den 23. udgave af "Robinson Ekspeditionen" udspiller sig i Malaysia, hvor det hele begyndte tilbage i 1998

Udgivet Opdateret

"Sæt i gang!".

Sådan lyder det igen til efteråret, når den 23. udgave af "Robinson Ekspeditionen" ruller over skærmen.

Programmet, hvor en række almindelige danskere skal overleve på en øde ø og både skal overvinde naturens kræfter og hinanden, havde premiere på TV 3 tilbage i 1998.

Her udspillede ekspeditionen sig i Malaysia. Efter en række sæsoner optaget på andre eksotiske steder som Filippinerne og Den Dominikanske Republik i Caribien vender "Robinson Ekspeditionen" anno 2022 tilbage til der, hvor det hele begyndte - Malaysia.

Det afslører programmets vært, Jakob Kjeldbjerg, i en videosekvens optaget på stranden.

- Deltagerne lider - sådan skal det jo være - men de er fantastiske. Glæd jer til at møde dem, lyder det fra Jakob Kjeldbjerg, som har været ekspeditionsleder siden 2004.

Den tidligere fodboldstjerne Jakob Kjeldbjerg har stået i spidsen for 'Robinson Ekspeditionen' siden 2004. Dermed napper han sin 15. sæson som ekspeditionsleder. (PR-foto).
Den tidligere fodboldstjerne Jakob Kjeldbjerg har stået i spidsen for "Robinson Ekspeditionen" siden 2004. Dermed napper han sin 15. sæson som ekspeditionsleder. (PR-foto).

Tilbage i Malaysia

Den seneste sæson fandt sted i Caribien modsat alle de forgangne ekspeditioner, som er blevet indspillet i Sydøstasien.

Grundet den verdensomspændende coronapandemi, som sløjfede "Robinson Ekspeditionen" i 2020, var det svært at få stablet den store tv-produktion på benene. Men i Den Dominikanske Republik var det dog muligt.

Nu er ekspeditionen tilbage i Malaysia, og alle strabadserne kan ses på TV 3 til efteråret.

Powered by Labrador CMS