Vasker for vildt

Irina Olsen har en vigtig funktion, når det gælder ægtefællen DJ Faustix’ interesse for fodbold

Udgivet Opdateret

Når Morten Brangstrup Olsen alias DJ Faustix, 33, skal se fodbold på tv, så har han for vane at iføre sig en passende klubtrøje, for ligesom at komme i den rette stemning.

Og her spiller hans kone, 35-årige Irina Olsen en vigtig rolle, for trøjerne skal være rene, og de vasker jo ikke sig selv.

– Morten er meget fodboldfokuseret, så hver gang jeg går forbi ham derhjemme, så kører der fodbold på tv. Han har også en masse spilletrøjer, som jeg er sat til at vaske, inden kampene spilles. Hvis ikke de er rene, så er det ikke så godt, afslørede reality-stjernen fra ”The Olsens” til Kendte.dk ved ægteparrets ankomst til opgøret mellem FCK og Manchester City tirsdag aften i Parken.

– Det er første gang jeg er med Morten i Parken, og vi bliver her til den bitre ende. Jeg glæder mig til at mærke stemningen og spændingen, sagde Irina, der blev gift med Morten i 2019. De har sammen datteren Allessia på syv år.

Irina Olsen og DJ Faustix var på plads i Parken ved CL-kampen mellem FC København og Manchester City tirsdag aften.
Irina Olsen og DJ Faustix var på plads i Parken ved CL-kampen mellem FC København og Manchester City tirsdag aften.

Står hjertet nær

En særlig spiller står Mortens hjerte nær, og han må hele tiden skaffe nye fodboldtrøjer, for Danmarks populære landsholdsspiller Christian Eriksen, 30, har nemlig skiftet klub en del gange.

– Først Ajax, Tottenham, Inter, videre til Brentford og nu Manchester United. Hvad bliver det næste? Jeg er klar, lød det optimistisk fra DJ Faustix.

Powered by Labrador CMS