Ups! Kongehus i stor fødselsdags-bommert

Den royale prins Louis kunne torsdag fejre sine to år med en sød hilsen.

Udgivet Opdateret

Torsdag fyldte prins William og hertuginde Kates yngste søn prins Louis to år. Det blev blandt andet fejret ved, at de stolte forældre delte flotte fotos af fødselaren.

Men meddelelsen fra det stolte forældrepars side, der fulgte med fødselsdagsbillederne, var ikke helt korrekt, skriver Express.

Ikke helt rigtigt

Billederne af den to-årige prins, der fik lov til at lege med en klat maling, er en ode til det arbejdende folk i Storbritannien, der hver dag sørger for coronapatienter i sundhedssektoren.

Sammen med billederne, der delte den royale families omtanke for briter på hospitaler landet over, var en skreven meddelelse om, at prinsen fyldte to år. Desværre var alt ved teksten ikke helt korrekt.

Pinligt nok havde prins William og hertuginde Kates hof skrevet, at prins Louis var dronning Elizabeths syvende oldebarn. Han er dog kun majestætens sjette oldebarn.

Rettet af fans

Det endte med, at det var royale fans, der fik rettet op på fejlen.

I kommentarfeltet på den royale familiens Instagram Kensington Royal flød det over med fans, der altså måtte påpege, at prins Louis ikke var det syvende, men sjette oldebarn til dronningen.

Prins Louis blev født den 23. april i 2018. To måneder før dronning Elizabeths syvende oldebarn Lena Tindall.

Billederne af prinsen havde hertuginde Kate selv ageret fotograf på.

Powered by Labrador CMS