Ung model mister ben til corona

Hun fortæller, at der er håb for, at hun kan komme til at gå igen

Den unge model Claire Bridges har mistet begge sine ben til corona.
Udgivet Opdateret

En ung amerikansk model er blevet angrebet så hårdt af corona, at hun har mistet begge sine ben. 

Den 21-årige Claire Bridges fra Florida har en medfødt hjertesygdom, og hun udviklede en livstruende komplikation efter hun blev testet positiv for COVID-19, på trods af, at hun var vaccineret, skriver Newsweek. 

Det gjorde, at blodgennemstrømningen til hendes ben blev begrænset, og til sidst blev presset så stort, og skaderne var så alvorlige, at lægerne blev tvunget til at amputere hendes ben.

Men nu er hun blevet udskrevet fra hospitalet, tids nok til at kunne fejre sin 21-års fødselsdag med familien. 

Hun har været indlagt på hospitalet siden 16. januar. 

Angreb hjerte og lunger

Coronasmitten havde angrebet hendes hjerte og lunger og gav hende blandt andet lungebetændelse og betændelse i hjertemuskulaturen, skriver bt.dk ifølge Newsweek. 

Da hun annoncerede sin løsladelse fra hospitalet, kaldte hendes far, Wayne Bridges, sin datter en "kriger" i et Facebook-opslag. 

Han skrev den 16. marts: 

"To måneder siden den dag, det hele startede, og Claire satte sig for første gang op for sig selv! Det virker måske ikke af meget, men for denne kriger er det en stor sejr!"

Nu er den unge kvinde glad for at være kommet hjem, og have fået livet tilbage igen, og hun får nu benproteser, som hun har fået bevilget gennem en støtte-organisation.

I et opslag på Instagram skriver hun:

'Jeg har det godt. Jeg får ergoterapi, fysioterapi og hjemmesygepleje nu flere gange om ugen, og jeg står op og bevæger mig meget mere. Får også mine sting ud af mine 'nupper' i næste uge. Jeg går på ingen tid! &&&& tak til alle for jeres støtte', skriver hun i opslaget. 

Powered by Labrador CMS