Ung mand får en historisk rolle

En ung skuespiller har afsløret, at han skal spille Prins Tuma i en kommende Disney live-action film.

Udgivet Opdateret

Disney, kendt for tegnefilm af stokkonservativ karakter, har gennem årene skiftet fokus adskillige gange. Over animationssamarbejdet med Pixar og til nu, hvor såkaldte live-action-film er det nye. Det dækker reelt bare over en almindelig spillefilm.

En splinterny af dem er så på vej, og nu har en ung mand gjort sig selv særdeles interessant. Niles Fitch, hedder han. Den unge skuespiller indtager nemlig rollen som Prins Tuma i den kommende film, skriver CBS News på baggrund af Twitter-opdateringer fra Fitch.

Hvorfor er det så interessant? Jo, fordi Prins Tuma således bliver den første sorte prins i en live-action Disney-film, skriver nyhedskæmpen. Faktisk den første sorte prins i en Disney-film overhovedet.

Allerede i 2009 introducerede Disney prinsessen Tiana i filmen Prinsessen og Frøen, og hun blev således den første sorthudede prinsesse.

Den 18-årige Niles Fitch – kendt fra rollen Randall Pearson i This is Us – spiller som nævnt Prins Tuma. Han er således en del af karakterlisten i den kommende film, der får den engelske titel “Secret Society of Second-Born Royals”.

Filmen er på vej til Disney+, streamingtjenesten.

Powered by Labrador CMS