Udfritter Cecilie om vægten

'Vild med dans'-deltageren reagerer nu på de mange spørgsmål

Udgivet Opdateret

Da Cecilie Schmeichel lavede en spørgerunde på sin Instagramprofil, var der én bestemt ting, som de fleste af hendes følgere var interesserede i at vide.

Der blev spurgt meget ind til hendes vægt og hendes krop, fortæller 'Vild med dans'-deltageren, som lige for tiden bruger meget tid på dansetræning, på Instagram.

"Jeg kan mærke og se, der sker noget, har været på vægten en enkelt gang, men der var ikke det store forskel," skriver hun i et opslag.

"Tallet er ubrugeligt"

Systuen er dog nødt til at justere hver uge, når de syer Cecilie Schmeichels kjoler, fordi hendes mål ændrer sig konstant.

"Men for mig har det aldrig handlet om, hvad der står på en vægten, for mig handler det om, hvordan jeg har det indeni. Det er ikke en ny holdning, sådan har jeg faktisk haft det i mange år," fortæller 'Vild med dans'-deltageren. 

Faktisk synes hun, at tallet på vægten er ubrugeligt. 

" (...) Har jeg det godt? Kan jeg de ting, jeg vil? Er jeg glad, når jeg står op? Ja. Og det, synes jeg, er det vigtigste," lyder det. 

Cecilie Schmeichels følgere spørger ind til hendes vægt og hendes krop, efter hun er begyndt at bruge meget tid på at danse.
Cecilie Schmeichels følgere spørger ind til hendes vægt og hendes krop, efter hun er begyndt at bruge meget tid på at danse.
Powered by Labrador CMS