Tv-værts vilde uge: Det er fantastisk

Tv-værten Josefine Høgh har haft en begivenhedsrig uge, hvor hun er debuteret som showvært og blevet gift.

Udgivet Opdateret

Indenfor meget kort tid er der sket en masse i Josefine Høghs liv. Lørdag den 28. december blev hun gift med nyhedsværten Lasse Sjørslev, og blot en uge efter debuterede hun som vært på Sport 2019.

Hun kan næsten ikke være i sig selv af lykke ovenpå to så store oplevelser, lyder det fra den nygifte sportsvært.

Artiklen fortsætter efter videoen

Skulle spille sig varm

Da danskerne lørdag kunne se store sportsnavne som Caroline Wozniacki, Mikkel Kessler og Kasper Schmeichel blive hyldet ved prisuddelingen Sport 2019 var Josefine Høgh én af kvinderne, der skulle styre slagets gang.

Hun var vært på det spektakulære show for første gang, men på trods af nerver kunne hun faktisk nyde oplevelsen.

– Jeg formåede at nyde det meget mere, end jeg troede, jeg kunne, fordi man skal altid lige spille sig varm, men hold kæft hvor var det fedt, siger Josefine Høgh til Kendte.dk efter showet.

En fantastisk støtte

Som debutant ved Sport 2019 havde Josefine Høgh en god og erfaren makker i Tina Müller, der har været vært på uddelingen siden 2015. Josefine Høgh har været ovenud tilfreds med sin kompagnon.

– Det har været fantastisk. Hun er jo en rutineret dame i det her showgame, så jeg har jo kunnet læne mig rigtigt meget op ad hende, og det har været en kæmpe støtte. Lige inden vi skulle på, der stod vi og holdt hinanden i hånden og kiggede hinanden i øjnene og sagde: ‘Nu gør vi sgu det her’. Så hun har været en fed støtte. Det har været en kæmpe oplevelse at arbejde sammen med hende, siger sportsværten, der til dagligt også deler arbejdsplads med Tina Müller, da de begge arbejder ved DR Sporten.

Mega overvældende uge

Sport 2019 er ikke det eneste, Josefine Høgh har debuteret med i ugens løb. Hun er nemlig blevet gift for første gang. Godt nok har hun måttet undvære sin mand Lasse Sjørslev de seneste par dage, fordi hun har været i Herning for at forberede sig på prisuddelingen.

– Nu er det jo uge-jubilæum, jeg har som gift kvinde. Jeg har lige haft en halv uge uden min mand, fordi jeg har haft honeymoon i Herning, men det er jo fantastisk at være en gift kvinde. Heldigvis havde vi fire dage sammen, hvor vi kunne akklimatisere og dele en masse indtryk, for det har været mega overvældende, siger Josefine Høgh og fortsætter:

– Og så kommer man herover (Herning red.), og så er det mindst ligeså overvældende det hele, så jeg har reddet på de helt høje nagler den sidste uges tid. Hvad fanden skal jeg finde på næste weekend?

Det travle program har også betydet, at der ikke har været tid til en bryllupsrejse endnu. Parret tænker, at det kommer til at ske til efteråret eller vinter afhængigt af, hvad de to travle personer kan finde plads til i kalenderen.

Powered by Labrador CMS