TV 2-vært færdig på legendarisk program

Hvem vil være millionær genopstår, men det er uden Hans Pilgaard som vært.

Udgivet Opdateret

En ordentlig mængde erfaring forlader programmet, når TV 2 igen blænder op for quiz-programmet Hvem vil være millionær. For når programmet vender tilbage, er det ikke med Hans Pilgaard som vært. Det skriver BT.

Det er udelukkende på grund af travlhed, at tv-værten ikke sætter sig i stolen som quizmaster i den nye omgang af programmet.

Uden Hans Pilgaard

Glædeligt kan tusindvis af seere se frem til, at TV 2 laver en ny omgang af Hvem vil være millionær. Men nogle af seerne bliver formentlig kede af det, når de finder ud af, at det ikke er med Hans Pilgaard som vært. Det bekræfter han over for BT.

Han forklarer til avisen, at det giver god mening, at der kommer en ny vært, efter han har styret quizzen i 13 år.

Travlt med andet tv

Grunden til at Hans Pilgaard ikke er en del af den nye omgang Hvem vil være millionær, er at han har travlt med en masse andre projekter.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Hans Pilgaard er blandt andet i gang med et meget personligt projekt, der bærer titlen 9.A. Det er en miniserie, hvor tv-værten møder sine gamle klassekammerater fra 9.A.

Omdrejningspunktet for mødet er, at de skal snakke om drømme. Programmet skulle have premiere i starten af 2020.

Overtog selv programmet

Da Hans Pilgaard i sin tid satte sig i stolen for at blive vært på Hvem vil være millionær, fulgte han også i fodsporene på to meget dygtige værter, på samme måde, som hans efterkommer nu også skal.

Dengang var tv-værten meget nervøs for, om han kunne løfte opgaven.

– Da jeg tog over på programmet i sin tid, var jeg i tvivl, om jeg kunne løfte det som den tredje vært efter Peter Kjær og Jes Dorph. Men jeg sagde ja, fordi jeg elskede at se programmet, og der er ikke noget quiz-program, der slår det i sin opbygning, siger han til BT.

Hvem der skal følge Hans Pilgaard som vært for Hvem vil være millionær er endnu uvist.

Powered by Labrador CMS