Toppen af poppen vender tilbage: Se alle de nye deltagere

Den ottende sæson af Toppen af poppen ruller snart over skærmen

Claus Hempler. Har blandt andet vundet en Steppeulv som årets vokalist og en Danish Music Award som årets danske sanger. (Foto: Scanpix)
Claus Hempler. Har blandt andet vundet en Steppeulv som årets vokalist og en Danish Music Award som årets danske sanger. (Foto: Scanpix)
Udgivet Opdateret

Søndag den 26. august ruller hitprogrammet Toppen af poppen 2018 over de danske skærme på TV2.

Endnu en gang står syv danske stjernemusikere klar til at fortolke hinandens sange og lære hinanden bedre at kende – alt sammen med os bag skærmen på første parket.

Og de inviterer en med ind helt tæt på. Programmet har tidligere budt på meget rørende øjeblikke – og kendte sangere der har delt helt nye sider af sig selv.

Hvem de nye stjerner, vi i år skal lære bedre at kende er, kan man blive klogere på i galleriet ovenfor artiklen – der er både nogle, de fleste af os kender – og nogle, vi skal lære at kende.

Toppen af poppen 2018 optaget på Møn

Programmet er inspireret af det hollandske tv-program ‘De beste zangers van Nederland’ (de bedste sangere fra Holland, red.) og havde premiere herhjemme tilbage i 2011, hvor Lars H.U.G, Erann DD, Szhirley, Dorthe Kollo, Anna David og Jokeren var rejst til Mexico, hvor de skiftedes til at fortolke hinandens sange.

Siden er programmet rykket tættere på Danmark – i 2017 var sangerne samlet  på Fyn og Toppen af poppen 2018 er optaget i Stege på Møn.

Her har de syv sangere i løbet af en uge én dag hver, hvor de er i fokus – her fortolker kollegerne deres sange og vi og de kommer helt tæt på sangerne og deres sange.

Beviset på den betydning, programmet har for de deltagende er tydeligt. Blandt andet har sangerinden Ida Corr tidligere udtalt sig om, hvordan programmet var en øjenåbner for hende.

Powered by Labrador CMS