Tip fra Meghan har gjort danseduo verdenskendt

Belgisk danse-due blev inviteret indenfor hos talkshow megastjernen Ellen DeGeneres efter tip fra hertuginde Meghan.

Udgivet Opdateret

Et af de mest kendte og sete TV-shows i USA er Ellen DeGeneres talkshow. Det blev sendt første gang tilbage i september 2003 og har lige siden været en dundrende succes.

Blandt andet fordi der i forbindelse med stort set alle shows deltager en eller flere kendisser. Både for at få en snak med værten og for at optræde.

Det sker dog også ind imellem, at hun viser forskellige videoklip med helt ukendte, som er gået viralt og desuden, at hun inviterer de medvirkende i disse med i sit show. Noget, der ganske enkelt er et drømme-scenarie for de heldige, da det nærmest er en garanti for enorm opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under videoen

Det kan en belgisk danseduo, der består af koreografen Jeny Bonsenge og hendes blot 9-årige elev Anae bekræfte, skriver blandt andet Mail Online.

På de sociale medier har Jeny Bonsenge delt en dansevideo af sig selv og sin elev, der blev optaget den 14. oktober på danseskolen AfroHousBelgium i byen Duffel i Belgien. Videoen gik hurtigt viralt med over én million visninger efter forskellige celebrities valgte at dele den. Blandt andet James Whiteside, der er leder af American Ballet Theatre.

Se videoen herunder

Den enorme opmærksomhed fik Ellen DeGeneres til at invitere duoen med i sit show for at få en snak med dem og for at vise, hvad de kan på et dansegulv.

Det var i den forbindelse, værten kom med en indrømmelse. Det var ikke hende selv, der havde spottet duoen. Hun var blevet tippet at en god veninde.

– Det er Meghan Markle, der har sendt mig den her video. “Hvad mener du om det her? Hvor dygtig er det ikke lige, denne her pige er”, skrev Meghan til mig, forklarer hun i showet.

Også Svensk Dam har bragt historien og ifølge det svenske medie er dansevideoen blevet set flere end 16 millioner gange efter duoens medvirken i talkshowet.

Powered by Labrador CMS