Szhirley stærkt forslået: Blev ramt af lastbil

Sangerinden Szhirley havde en voldsom oplevelse onsdag, da hun var ude at cykle.

Szhirley som vi er vant til at se hende. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er en cyklists værste frygt: En lastbil, der svinger til højre. Alene ordet højresvingsulykke giver et gys gennem hele kroppen. For den danske sangerinde Szhirley blev den frygt onsdag til virkelighed.

Sangerinden blev nemlig ramt af en højresvingende lastbil i København nær Østerport. Det forklarer hun på sin Instagram-profil.

I videoen forklarer Szhirley, hvordan hun kommer hen til krydset – og begynder at køre ud i krydset, hvor lastbilen pludselig svinger til højre.

– Heldigvis lander jeg ikke under lastbilen. Men meget tæt på under lastbilen og under det ene hjul, siger hun på sin Instagram-profil, hvor hun også forklarer, hvordan hendes mand står ved siden af og skriger i panik.

Ønsker ikke at kommentere på sagen

I videoen kan man se, at Szhirleys ansigt er yderst hævet og medtaget. Og i videoen konstaterer hun også, at hun ikke havde en cykelhjelm, men at sådan en nu fremgår som et ønske under juletræet.

– Jeg er mega taknemmelig for, at der ikke skete mere end det her. Det kunne være gået så freaking galt. Jeg kunne have været en del af højresvingsulykkesstatistikken, men jeg var en af dem, der slap med livet i behold, forklarer Szhirley, der er tydeligt rystet over situationen.

Szhirleys manager Mette Monrad oplyser til Kendte.dk, at Szhirley ikke ønsker at stille op til et interview.

Powered by Labrador CMS