Superstjerne reflekterer over 2020

Beyonce deler nogle af sine 2020 udfordringer, bekymringer og store glæder med fans på Instagram.

Udgivet Opdateret

Ingen af os, heller ikke helt store stjerner som Beyonce, er sluppet for udfordringer samt op- og nedture i 2020. Det fortæller netop Beyonce selv i et opslag på Instagram, hun delte med sine fans den 1. januar.

Se opslaget lidt længere ned i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

I opslaget, der består af en række så sammensatte videoer, kommer hun blandt andet ind på problematikker som kampen eller snarere kampene mod covid-19, det amerikanske præsidentvalg men også nogle af sine 2020-successer.

Heriblandt Disney+ filmen ‘Black is King’ og sine rekordmange nomineringer i forbindelse med den kommende Grammy-uddeling. Alt sammen akkompagneret af nogle af hendes nyere hits.

Ligeså interessant for mange fans er det, at hun i sin lille video desuden deler nogle hidtil ukendte optagelser af sine og Jay-Z’s tre børn, 8-årige Blue Ivy og de 4-årige tvillinger Rumi og Sir Carter.

“2020 delte os og forenede os. De fleste kunne ikke se deres kære og for mange mistede. Men vi forblev forenede af vores menneskelighed,”

Hun kommer samtidig med en opfordring til den enkelte om at fejre, at vi alle er vigtige individer, der hver især bidrager til et smukt fællesskab.

Opslaget slutter med et ønske om et bedre og lysere 2021 til alle.

Powered by Labrador CMS