Succes-serie får 'lillebror'

"Stranger Things" er blandt de mest sete serier på Netflix, og nu er streaminggiganten begyndt på en spin-off

Udgivet Opdateret

Der er godt nyt derude til fans, som har fulgt karaktererne Eleven og Mike Wheeler i den fiktive landsby Hawkins i serien "Stranger Things" i løbet af de seneste seks år.

Netflix nåede kun lige akkurat at lægge låg på seriens fjerde sæson, inden streaminggiganten onsdag kunne oplyse, at en spin-off af den populære serie er i støbeskeen.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

En spin-off er et koncept, hvor man for eksempel laver en ny serie, som foregår i samme univers. Der kan også være roller, som genoptræder i den nye serie.

Tålmodighed

Fans af serien må imidlertid ruste sig med tålmodighed, da Netflix endnu ikke har givet nogen præcise detaljer om den nye spin-off-serie. De kan til gengæld glæde sig over, at det ikke bare bliver til en spin-off på tv.

"Stranger Things"-universet skal nemlig efter planen også manifesteres på de skrå brædder, oplyser Netflix.

Selv om det endnu er småt med detaljer om den nye spin-off, giver Netflix i en pressemeddelelse en forsmag på, hvad serien kommer til at handle om.

Idéen til spin-off-serien er nemlig baseret på de to "Stranger Things"-manuskriptforfatteres originale idé til "Stranger Things".

Netflix beskriver ikke den idé nærmere, men tvillingparret bag manuskriptet - Matt og Ross Duffer - gav i sidste uge et interview til popkulturmediet Den Of Geek, hvor de løftede sløret for nogle af de oprindelige tanker bag serien.

Netflix har påbegyndt skabelsen af en spin-off-serie af megahittet 'Stranger Things'. (Arkivfoto).
Netflix har påbegyndt skabelsen af en spin-off-serie af megahittet "Stranger Things". (Arkivfoto).

Udvikling af tidsrejser

Matt Duffer fortalte mediet, at begge tvillinger er vilde med konspirationsteorier og i midten af 2000'erne fandt på at lave en film om Montauk-projektet.

Det er en kendt konspirationsteori, der handler om, at USA arbejdede med at udvikle tidsrejser og psykologisk krigsførelse. Konspirationsteorien er desuden beskrevet i en roman af forfatterne Preston Nichols og Peter Moon.

Netflix har ikke sat en dato for, hvornår den nye spin-off-serie skal udgives.

"Stranger Things" havde ifølge Netflix den største premiereweekend nogensinde for en engelsksproget serie. I alt blev serien set i 286,8 millioner timer i første weekend.

Allerede efter en uge var det den mest sete engelsksprogede tv-serie på Netflix nogensinde.

Powered by Labrador CMS