Stjernestøv i dansk tv-program

Sort Sols rutinerede frontmand, Steen Jørgensen, får følgeskab af sangeren Nicklas Sahl og sangerinden Soleima i årets udgave af  "Toppen af poppen"

- Det lyder som et spændende musikalsk og socialt eksperiment, siger Steen Jørgensen i en pressemeddelelse om sin deltagelse i TV 2-programmet 'Toppen af poppen'. (Arkivfoto).
- Det lyder som et spændende musikalsk og socialt eksperiment, siger Steen Jørgensen i en pressemeddelelse om sin deltagelse i TV 2-programmet "Toppen af poppen". (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Snart mødes syv kendte kunstnere og fortolker hinandens musik og fortæller om, hvad der har defineret dem som musikere og mennesker. 

Det sker, når TV 2 blænder op for 12. sæson af "Toppen af poppen".

Nu er de første tre navne klar. På årets hold finder man blandt andre Sort Sols frontmand, Steen Jørgensen, sangerinden Soleima og sangeren Nicklas Sahl.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Musikalsk topmøde

Steen Jørgensen ser frem til det musikalske topmøde. 

Han har været en del af den danske musikscene siden 1977, hvor han debuterede med punkbandet Sods, som siden skiftede navn til det, man kender Steen Jørgensen allerbedst fra - Sort Sol.

- Jeg har sagt ja til "Toppen af poppen", fordi det lyder som et spændende musikalsk og socialt eksperiment, siger Steen Jørgensen i pressemeddelelsen.

- Fortolkningens kunst er stor, og det kan faktisk også overraske fortolkeren. Det glæder jeg mig til, lyder det fra den 63-årige sanger.

Ungt stjerneskud

For 25-årige Nicklas Sahl, der har storhittet med nummeret "New Eyes", er det er en drøm, der går i opfyldelse.

- Da jeg blev spurgt, kunne jeg mærke alle de rigtige følelser i maven, og da jeg så, hvem der ellers skulle med, var der ingen tvivl i verden, siger Nicklas Sahl i pressemeddelelsen.

- Det er et program, der tager musikken alvorligt, og hvor jeg glæder mig til at træde frem og vise, hvem jeg er, og hvad jeg duer til.

Ser frem til det

Det samme gælder sangerinden Soleima.

- Derudover håber jeg også at kunne få præsenteret min musik for nogle mennesker, der måske ikke ville høre den ellers, siger den 33-årige popmusiker i pressemeddelelsen.

"Toppen af poppen" sendes på TV 2 til efteråret.

Powered by Labrador CMS