Stjernesangerinde talte over sig – Spice Girls-piger skal med til britisk bryllup

Der bliver ikke problemer med at finde en, der vil synge for, når dronning Elizabeths hjemmekomponerede selskabssang over melodien "Fra Engeland til Skotland..." er delt rundt ved Meghan og Harrys bryllup.

Udgivet Opdateret

Lørdag den 19. maj skal prins Harry giftes med sin smukke amerikanske øjesten – og det kommer næppe til at gå stille af sig.

Senest har vi på Kendte.dk skrevet, at den modige gom har valgt at invitere to af sine ekskærester med til festlighederne.

Nu viser det sig, at det heller ikke kommer til at skorte på kvindfolk, der forstår at synge for, når selskabssangene skal igangsættes.

Melanie Brown – der også går under “navnet” Mel B – kom nemlig til at tale over sig, da hun forleden optrådte i det amerikanske talkshow “The Real”.

Kom til at tale over sig

Det skriver den norske avis VG på sin hjemmeside. Hun fortalte, at de fem Spice Girls-piger skal med til britisk bryllup.

Da hun blev spurgt af talkshowværten, om hun kendte til nogle af bryllupsgæsterne, så fortalte hun, at hun selv skal deltage.

– Jeg ved slet ikke, om jeg burde have sagt det, udtalte Melanie Brown, der tydeligvis var lige så forbløffet over udsagnet, som tv-værten var det.

Senere bekræftede den kønne sangerinde dog, at samtlige Spice Girls-piger var inviteret – men afstod fra at gå yderligere i detaljer om sagen.

TV-værten gav ikke op

Talkshowværten gav imidlertid ikke op og spurgte i stedet, om gruppen skal optræde ved brylluppet.

Det fik han ikke svar på – men i stedet trak Mel B sig stille og roligt ud af studiet.

Prins Harry og Meghan Markles bryllup finder sted i St. George’s Chapel på Windsor Castle, der ligger lige udenfor London.

Powered by Labrador CMS