Stjerner kickstarter nyt revy-initiativ

Ann Hjort og Flemming Jensen skal trække folk til fra hele landet

Flemming Jensen og Ann Hjort
Flemming Jensen og Ann Hjort
Udgivet Opdateret

Det bliver med to helt store navne, Ann Hjort og Flemming Jensen, som gæstesolister, når en ny, professionel revy i januar 2023 får premiere i den midtjyske by Grindsted i Billund kommune.

Det afslørede initiativtagerne, foreningen 'Revyens Genklang' ved et pressemøde fredag, hvor også de to stjerner var til stede.

- Revyen skulle gerne blive en årligt tilbagevendende tradition og sikre, at det midtjyske område har en professionel revy - hvert år med to nye kendte gæstesolister, indledte John Skov fra 'Revyens Genklang'.

Et skønt mix

Med på revy-teamet er også foreningens grundstamme, Birgitte Antonius og Neklas Klausen, som skuespillere og John Skov som kapelmester samt Christine Exner som instruktør.

fra venstre: Neklas Klausen, Flemming Jensen, ann Hjort og Birgitte Antonius og John Skou.
fra venstre: Neklas Klausen, Flemming Jensen, ann Hjort og Birgitte Antonius og John Skou.

John Skov kom også ind på, hvad det forhåbentligt store publikum kan se frem til.

- Indholdet bliver et skønt mix af revyperler, nye aktuelle numre og så topnumre fra de to gæstesolisters bagkatalog gennem tiderne, sagde han.

John Skov fortalte desuden, at det er målet at tiltrække publikum fra hele Danmark.

Et par erfarne nisser

Ud over at have medvirket i både teater, film og TV-produktioner, blandt andet som karaktererne 'Lunte' og Puk' fra DR-julekalenderen 'Nissebanden', har såvel Flemming Jensen også masser af erfaringer fra revy-scener over hele landet. 

For eksempel fra Sønderborg Sommerrevy, hvor de tidligere har arbejdet sammen.

Revyen, 'GRINdstedrevyen' får premiere den 12. januar 2023, og der er lagt op til i alt otte forestillinger i den første sæson. 

Powered by Labrador CMS