Stjerne tilbageholdt

Barcelonas politi har tilbageholdt Dani Alves i forbindelse med en sag om et muligt seksuelt overgreb

Udgivet Opdateret

Dani Alves er fredag blevet tilbageholdt i Barcelona.

Det oplyser det lokale politi ifølge nyhedsbureauerne AFP og Reuters.

Det er sket i forbindelse med en sag, hvor den brasilianske fodboldprofil er under mistanke for at have begået et seksuelt overgreb.

Afviste beskyldninger

Det skulle angiveligt være sket 30. december på en natklub i Barcelona, skriver mediet EITB.

Tidligere i januar kom det frem, at Alves var under mistanke i sagen. Her afviste brasilianeren alle beskyldninger.

Ifølge spanske medier indgav en kvinde 2. januar en klage over Alves for at have rørt hende under hendes undertøj, uden hun ønskede det.

Var på natklubben

Alves har i et interview sagt, at han var til stede på natklubben sammen med flere andre, men afviser at have opført sig, som kvinden beskriver.

- Jeg dansede og havde det godt uden at invadere andres personlige "rum". Jeg ved ikke, hvem denne kvinde er. Hvordan kunne jeg gøre det mod en kvinde? Nej, sagde Alves i interviewet med mediet Antena 3.

Spillede for Barcelona

Den 39-årige back spillede fra 2008 til 2016 for FC Barcelona. Det gjorde han også fra november 2021 til juli 2022. Han er noteret for over 400 optrædener for den spanske storklub.

I sin første tid i Barcelona var han blandt andet med til at vinde det spanske mesterskab seks gange samt Champions League tre gange.

Har spillet 126 kampe

Han har desuden tørnet ud for blandt andre Sevilla, Juventus og Paris Saint-Germain. Siden sommeren 2022 har Dani Alves spillet for mexicanske Pumas.

På det brasilianske landshold har Alves spillet 126 kampe siden debuten tilbage i 2006. Alves var med ved det seneste VM, hvor han kom på banen i to kampe. Med Brasilien har han været med til at vinde Copa America to gange.

Dani Alves har spillet over 400 kampe for FC Barcelona. (Arkivfoto).
Dani Alves har spillet over 400 kampe for FC Barcelona. (Arkivfoto).

DANI ALVES

Daniel Alves da Silva, eller mere almindeligt brugt Dani Alves, er en brasiliansk højreback, der spiller for den spanske klub FC Barcelona. Han spillede i mange år i henholdsvis Sevilla FC og FC Barcelona i den bedste spanske række frem til 2016, hvor han skiftede til italienske Juventus.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS