Stjerne overrasker: Dukker op til show med helt nyt udseende

Den østrigske Eurovision-vinder Conchita Wurst har skiftet hår- og skægfarve.

Udgivet Opdateret

Hun har altid været kendt for sit opsigtsvækkende udseende, men nu har Eurovision-stjernen Conchita Wurst ændret sit udseende markant.

Sangeren, der vandt Eurovision Song Contest i København i 2014 med sangen Rise Like a Phoenix, optrådte i fredags ved det store velgørenhedsshow Life Ball i Wien. Her havde hun ændret sit udseende markant med en helt ny hår- og skægfarve.

Du kan se billeder af Conchita Wursts helt nye stil i galleriet ovenfor.

Life Ball samler penge ind til behandling og forebyggelse af HIV og Aids. Conchita Wurst har selv tidligere på året fortalt, at hun er HIV-positiv. Det gjorde hun, fordi en ekskæreste truede med at afsløre det.

– I dag er tidspunktet kommet, hvor jeg for den resterende del af mit liv befrier mig fra et damoklessværd: Jeg har i mange år været hiv-positiv. Det kommer egentlig ikke offentligheden ved, skrev hun i et opslag på Instagram.

Hun oplyste samtidig, at hun var i behandling, der holder HIV-virusset nede, så hun lever fint og uden risiko for at smitte andre.

– Helbredsmæssigt går det mig godt, og jeg er stærkere, mere motiveret og friere end nogensinde før. Tak for jeres opbakning!, skrev Conchita Wurst.

Powered by Labrador CMS