Stjerne kylet på porten

Efter adskillige alvorlige anklager har pladeselskabet nu taget affære

Udgivet Opdateret

Universal Music Group har suspenderet alle markedsførings- og reklameaktiviteter for rockbandet Rammstein.

Det oplyser pladeselskabet ifølge nyhedsbureauet AFP.

Beslutningen er truffet, efter at rockbandets forsanger, Till Lindemann, er blevet beskyldt for seksuelle overgreb og misbrug af sin magtposition af flere kvinder.

Chokeret

- Anklagerne mod Till Lindemann har chokerede os, og vi har den største respekt for de kvinder, der har udtalt sig, skriver Universal Music i en udtalelse ifølge AFP.

Universal repræsenterer Rammsteins musik- og forlagsvirksomhed, men har ikke ansvaret for koncerter eller merchandise.

Suspenderingen gælder på ubestemt tid, lyder det.

Efterforsker sangeren

Offentlige anklagere i Berlin har indledt en efterforskning af forsangeren. Det bekræftede en talsperson for anklagerne onsdag.

Unge kvinder er ifølge beskyldningerne blevet udvalgt under koncerter og bedt om at komme til efterfest.

Ifølge nogle af kvinderne har de efterfølgende fået bedøvende stoffer og blevet udsat for seksuelle overgreb.

Advokater for Till Lindemann har afvist beskyldningerne.

Till Lindemann, forsangeren i Rammstein, er anklaget for flere overgreb.
Till Lindemann, forsangeren i Rammstein, er anklaget for flere overgreb.

RAMMSTEIN

I 1993 beslutter den dengang 26-årige Richard sig til at danne sit eget tysksprogede rockband. Han vil bringe maskiner og hårde guitarer sammen. Det er grundideen for projektet "Rammstein".

Og i 1994 begynder Kruspe, Riedel og Schneider at arbejde på et fælles projekt. For ikke at blive for belastet af at synge og skrive tekster, søger initiativtageren Kruspe en egnet sanger, og valget falder på Till Lindemann, hvis kraftfulde stemme og udtryksfulde tekster passede til projektet. Senere kom Paul og Christian med.

Navnet 'Rammstein' kaldte de bandet efter en flytragedie som fandt sted i 1988, hvor tre jet-fly kolliderede under et flyshow på den amerikanske luftbase Ramstein som ligger i bandets hjemland, Tyskland. Rammstein kaldte sig 'Rammstein-Flugschau' efter Ramstein-luftshowkatastrofen i 1988 i Tyskland. På det tidspunkt var det den dødeligste luftopvisningsulykke i historien. Efter at bandet blev populært, nægtede bandmedlemmerne i første omgang forbindelsen, bange for at blive dømt over alvoren af ​​det.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS