Stjerne er stor fan af dansk skuespiller

- Hun gik fuldstændig amok og sagde: "Big fan! Big fan!". Det var ret vildt, fortæller Vicki Berlin

Udgivet Opdateret

Selv om "Triangle of Sadness" ikke vandt nogen af de tre Oscar-statuetter, den var nomineret til, gik holdet ikke tomhændede fra festlighederne.

Det fortæller Vicki Berlin, der medvirker i den anmelderroste film i en af de bærende roller.

Oscar-uddelingen er kendt for at give gæsterne overdådige goodiebags. Og gaveregnen dryssede også ud over Vicki Berlin.

- Jeg kom ud med en kæmpe taske. Til den pre-galla, vi var til, fik vi en lækker yogajakke, makeup-paletter og cremer. Den lipgloss, jeg har på nu, fik jeg, fortæller Vicki Berlin på den røde løber til Bodilprisen lørdag aften i Folketeatret i København, hvor "Triangle of Sadness" også var nomineret.

- Hvis jeg havde villet, kunne jeg få grydesæt, en grill og alt muligt med hjem. Det var vanvittigt, hvad man fik. Jeg holdt mig til solbriller, smykker og yogaudstyr. Jeg fik også en hårtrimmer, siger hun med et grin.

Verdensstjernen Brooke Shields er vild med Vicki Berlin. (Arkivfoto).
Verdensstjernen Brooke Shields er vild med Vicki Berlin. (Arkivfoto).

Et års forbrug af vand

Vicki Berlin blev også tilbudt at få sendt et års forbrug af noget særligt vand hjem til Danmark.

Det blev dog et nej tak.

- Det var crazy. Og lige ude foran ligger de hjemløse med presenninger. Det er så surrealistisk, siger Vicki Berlin og kalder det kontrasternes land.

Oscar-oplevelsen er stadig surrealistisk i det hele taget her to ugers tid efter.

- Det er stadigvæk sådan lidt, at jeg føler, jeg har været med i en film. Det er måske ikke rigtigt gået op fra mig, at jeg var der, siger Vicki Berlin.

- Den ligger stadig derhjemme på harddisken. Jeg tror, jeg skal se den og sige: "Det ér jo mig, der sidder derovre".

Vicki Berlin havde sin mand, instruktøren Nikolaj Tarp, med til både Oscar-showet i Los Angeles tidligere i marts og til lørdagens Bodil-uddeling i København.
Vicki Berlin havde sin mand, instruktøren Nikolaj Tarp, med til både Oscar-showet i Los Angeles tidligere i marts og til lørdagens Bodil-uddeling i København.

-Det er jo bare et gulvtæppe

Selv om det stadig føles surrealistisk, var det faktisk mere nede på jorden, end hun havde forestillet sig forinden.

- Jeg troede, jeg ville gå med sommerfugle i maven og tænke: "Åh! Jeg er her!". Men et eller andet sted var det sådan lidt: "Det er jo bare et gulvtæppe, og det er mennesker". Egentlig var det slet ikke så farligt, siger Vicki Berlin.

Hun fik endda spurgt nogle af superstjernerne om en selfie.

Hun har også sneget sig ind foran den verdensberømte instruktør Steven Spielberg og fik taget et billede, hvor de begge kan ses, og så fik hun rørt ved den lige så kendte filmskaber Guillermo del Toro, da hun skulle snige sig forbi ham.

- "Excuse me", genfortæller Vicki Berlin med et grin.

Tæt på Ke Huy Quan

Hun kom helt tæt på skuespilleren Ke Huy Quan, aftenen inden han vandt en Oscar i kategorien Bedste Mandlige Birolle for sin præstation i "Everything Everywhere All at Once".

- Han var supersød og meget nervøs, og jeg sagde: "Du tager den", og han sagde: "Ej, jeg tør ikke håbe på noget!". Jeg spurgte, om jeg måtte tage en selfie med ham. Og så sagde han: "Ja! Jeg har selv spurgt alle, så selvfølgelig må du det!".

- Jeg mødte mange, der var søde og nede på jorden, fortæller Vicki Berlin.

Broke Shields er stor fan

Hun blev ikke selv decideret starstruck.

Men derimod var der én, der blev starstruck over hende. Det var ingen ringere end den amerikanske superstjerne Brooke Shields:

- Hun gik fuldstændig amok og sagde: "Big fan! Big fan!". Det var ret vildt, fortæller Vicki Berlin begejstret.

- Da hun var gået, kiggede jeg over på Nikolaj (Vicki Berlins mands, Nikolaj Tarp, red.) og sagde: "Var det ikke lige Brooke Shields, der gik amok foran mig?! Fuck, hvad sker der?!". Det var lidt syret.

Vicki Berlin har en af de bærende roller i Ruben Östlunds Cannes-vindende mesterværk 'Triangle of Sadness', som også har verdensstjernen Woody Harrelson på rollelisten. (Arkivfoto).
Vicki Berlin har en af de bærende roller i Ruben Östlunds Cannes-vindende mesterværk "Triangle of Sadness", som også har verdensstjernen Woody Harrelson på rollelisten. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS