Stille glæde over Meghans fravær

Det var tilsyneladende ikke alle, der begræd Meghans fravær ved prins Philips begravelse

Meghan var højgravid, da prins Philip blev begravet den 17. april. Derfor frarådede lægerne hun rejste med Harry til London.
Meghan var højgravid, da prins Philip blev begravet den 17. april. Derfor frarådede lægerne hun rejste med Harry til London.
Udgivet Opdateret

Nogle medlemmer af den britiske kongefamilie havde det ikke synderlig skidt med, at Meghan ikke deltog sammen med Harry ved prins Philips begravelse den 17. april.

Faktisk var der flere, som var 'stiltiende godt tilfredse' med situationen. De var ikke interesserede 'i det cirkus', hendes tilstedeværelse ville medføre.

Ingen ønskede uro

Eller som en kilde udtrykker det: 'Ingen ønskede, at Meghan skulle skabe uro'.

Det fremgår ifølge Independent af en revideret udgave af biografien om parret, 'Finding Freedom', der er skrevet af Omid Scobie og Carolyn Durand.

Finding Freedom blev udgivet i første version sidste år og beskriver Harry og Meghans forhold samt perioden frem til de valgte at sige farvel til livet i inderkredsen i kongefamilien.

Lige på trapperne

Den reviderede udgave er lige på trapperne i en paperback-version og er angiveligt blevet til med hjælp fra kilder tæt på Harry og Meghan.

Parret selv har ikke været involveret. 

Powered by Labrador CMS