Balotelli bænket i smal Liverpool-sejr – Schmeichel snydt dybt inde i overtiden

Udgivet Opdateret

Efter midtugens skuffelse i Champions League, hvor man Liverpool tabte 0-1 til Basel, fik man lørdag eftermiddag revanche mod West Bromwich, som blev besejret 2-1.

West Bromwich kom med tre sejre i de seneste tre kampe, men gæsterne kæmpede forgæves mod Liverpool, som kom på vinderkurs i slutningen af første halvleg.

Et af de mange nyindkøb Adam Lallana bragte nemlig hjemmeholdet foran ét minut før pausefløjtet. Det skete på smukkeste vis efter et-to-spil med Jordan Henderson, der med hælen gav Lallana mulighed for at sende bolden i det lange hjørne fra spids vinkel.

I begyndelsen af anden halvleg fik West Bromwich en hjælpendehånd fra dommeren. Dejan Lovren satte kantede Saido Berahino, og dommeren fløjtede og pegede på pletten, men forseelsen skete uden for feltet. Men straffe blev der dømt, og det eksekverede Berahino selv i sikker stil.

Bare fem minutter senere bragte Liverpool sig atter foran ved Jordan Henderson.

Mario Balotelli var startet på bænken som konsekvens af svage præstationer siden skiftet til Liverpool. Han kom ind i midten af anden halvleg, men han gjorde dog hverken fra eller til, og derfor endte kampen 2-1 til Liverpool.

I Leicester skulle Kasper Schmeichel og co. bygge videre på sin fine sæsonstart på hjemmebane mod Burnley. Det så længe ud til at lykkes, men i sjette minuts overtid udlignede Burnley direkte på frispark. Kampen endte derfor 2-2, og Leicester vil givetvis være skuffede over ikke at få alle tre point.