Spolerede drømmebryllup

Gordon Ramsay sad på køkkenet og blokerede scenen for bryllupsbillederne

Den britiske kendis-kok Gordon Ramsay, som uforvarende kom til at ødelægge idyllen ved et bryllup på Lusty Glaze-stranden nær Newquay i Cornwall. Foto: Scanpix/REUTERS/Neil Hall
Udgivet Opdateret

For det britiske par Charlie Willis og hans forlovede Laura blev deres bryllup midt i juni måned langt fra det drømmescenarie, de havde håbet på.

Den britiske kendis-kok, restaurantejer og TV-stjerne Gordon Ramsay kom ganske enkelt i vejen.

Det skriver The Sun

Der var ellers lagt op til en helt fantastisk, intim dag på Lusty Glaze-stranden nær idylliske Newquay i Cornwall.

Ikke plads

Charlie og Laura havde betalt 1.300 britiske pund for selve ceremonien og efterfølgende gourmetmiddag for seks personer på den idylliske strand.

Men det skulle vise sig, at der nærmest ikke var plads til dem.

Lagde beslag på alt

For på dagen havde Gordon Ramsay nemlig lagt beslag på stedet inklusiv dets køkken for at lave optagelser til sin nye serie ‘Future Food Stars.

Parret fortæller, at det ikke var muligt for dem at få taget bryllupsbilleder på grund af kendiskokkens team, der var overalt, og desuden, at maden var elendig.

– Vi havde begge arbejdet så hårdt for at spare op til vores store dag, og så endte vi med at blive et ekstra krydderi i en konkurrence. Det hele var et komplet ‘Gordon Ramsay’s Kitchen Nightmares’, siger de.

Uforbeholden undskyldning

Det hører dog med, at Ramsay og hans team angiveligt ikke anede, der skulle være bryllup på stedet, og at de nu har givet en uforbeholden undskyldning.

– Jeg skammer mig over, at vi ødelagde jeres store dag og kan forsikre, at det aldrig var vores mening, har en repræsentant for teamet efterfølgende skrevet i et brev til det forulempede brudepar.

Af brevet fremgår også, at showet som et plaster på såret har betalt udgifterne for brylluppet på vegne af parret.

Powered by Labrador CMS