Søren Fauli fortæller vild historie: Der var bare et lille problem

Se & Hør udgav en historie med den kendte filminstruktør, som hævdede at have genoptrykt Pokémon-kort, hvilket havde givet ham en tocifret million-indtægt. Men historien holdt ikke vand.

Udgivet Opdateret

Der var måske en læser eller to, der onsdag spærrede øjnene op, da de hos Se & Hør kunne læse, at Søren Fauli fortæller vild historie om sit overskud.

Den gik ud på, at den 54-årige filminstruktør, der også er kendt som reklamemand og aktionær i Normal-butikkerne, gav en virkelig bizar årsag til, at Fauli Film – der ejes af Søren Fauli – kom ud af regnskabsåret 2016 med et overskud på 51.219.505 kroner.

I artiklen fortalte Søren Fauli slet og ret, at han har tjent ekstremt mange penge på at trykke sjældne Pokemon-kort i Litauen.

Der er blevet trukket i land

Da skribenten spørger ind til rettighederne for sådanne kort, vil Søren Fauli ikke sige så meget.

Herefter fortsætter nyhedsartiklen med at fortælle mere om Søren Faulis privatliv.

Artiklen blev sidenhen viderebragt af B.T., der citerede Se og Hør for historien.

Har udgivet ny historie

Senere blev der trukket i land – og Søren Fauli gjorde det klart, at han absolut ikke ernærer sig ved at trykke sjældne Pokemon-kort.

Den originale artikel er blevet fjernet både fra B.T. og Se & Hør, der til gengæld har udgivet en ny historie, hvor man gør det klart, at Søren Fauli er ked af det.

Han kom til at fortælle en sjov historie, der blev viderebragt af Se og Hør uden, at man hos ugebladet valgte at følge op på Søren Faulis påstand ved at undersøge sagen nærmere.

Derfor lavede Se og Hør historien

Kendte.dk har talt med Niels Pinborg, chefredaktør for Se & Hør.

Han fortæller, at den oprindelige historie blev trykt, som den blev, fordi Se og Hør først og fremmest skal udgive ting, folk finder morsomme og interessante.

Niels Pinborg understreger over for Kendte.dk, at Se & Hør laver underholdning, og at Søren Fauli til syvende og sidst blev citeret for at sige det, han havde sagt.

Skal have et smil på læben

– Vi må konstatere, at Søren Faulis vittighed blev misforstået, lyder det fra Niels Pinborg.

Han er klar i mælet om, hvorfor Se og Hør ikke valgte at forfølge historien om Søren Faulis trykkeri i Litauen.

– Vi laver underholdning. Formålet med vores udgivelser er, at man har et smil på læben, siger Niels Pinborg til Kendte.dk.

Powered by Labrador CMS