Snittede Ed Sheeran i ansigtet med et sværd

Prinsesse Beatrice kom i et festlig lag til at snitte hitmusikeren Ed Sheeran med et sværd.

Udgivet Opdateret

De fleste kender helt sikkert til, at man kan få en smule moralske tømmermænd efter en fest, hvor man muligvis har kastet sig ud i en lettere pinlig situation.

Det sker også for kongelige. Det er er bare ikke så tit, at offentligheden hører om det.

Artiklen fortsætter efter videoen

Men i prinsesse Beatrices tilfælde er det kommet frem, at hun ved en fest i et forsøg på en royal joke endte med at snitte den britiske hitmusiker Ed Sheeran i ansigtet med et sværd.

Det skriver Daily Mail.

Overså Ed Sheeran

I 2016 var prinsesse Beatrice vært ved en festlig sammenkomst Royal Lodge in Windsor, hvor prinsessens far prins Andrew normalt bor.

Ved festen var mange glamourøse gæster heriblandt de britiske musikere Ed Sheeran og James Blunt. Og de to musikalske fyre blev omdrejningspunkt for noget af en hændelse ved festen.

Kilder fra festen har forklaret, at Jamens Blunt havde joket med, at han gerne ville slås til ridder. Den greb prinsesse Beatrice og jokede med, at det var noget, hun kunne ordne.

Tilfældigvis hang der på væggen et sværd, som prinsessen tog ned.

Da hun svinger sværdet bagover, går det galt. Hun har angiveligt ikke haft en idé om, at Ed Sheeran stod lige bag ved hende, og hun snitter ham i ansigtet med sværdet.

Blod over det hele

Ed Sheeran har også selv fortalt om hændelsen. Han har dog været ret hemmelighedsfuld omkring detaljerne.

I et radiointerview kun få dage efter, han var blevet ramt af sværdet på kinden under sit højre øje, var han nødt til at komme ind på, hvad der var sket.

– Jeg blev ramt i ansigtet, og så var jeg sådan lidt ‘Nå, okay’, så jeg fortsatte egentlig, men pludselig kiggede jeg ned af min trøje, og den var fuldstændig dækket af blod. Og alle stod med åben mund og gloede på mig, har Ed Sheeran fortalt.

Han blev efter hændelsen sendt på et hospital i Surrey, hvor han modtog behandling for snitsåret.

Musikeren skulle nemlig være klar til en koncert i London dagen efter, og den kom han igennem uden de store problemer.

En kæmpe idiot

Selv om Ed Sheeran ikke offentligt har kommenteret på, at det var prinsesse Beatrice, der stod bag, er historien endelig blevet bekræftet af musikerens manager Stuart Camp.

Dengang blev han rådet til at holde ‘gerningsmanden’ hemmelig.

– Jeg har været ret overbeskyttende omkring det, fordi vi har aldrig kommenteret på det offentlig. Flere personer sagde: ‘I burde lyve og sige, at det ikke er hende og sige, at det var en anden.’ Jeg sagde: ‘Jamen, så fortæller vi bare ingenting om det’. Jeg gider ikke lyve, fordi nogen er en kæmpe idiot, har Stuart Camp nu fortalt om hændelsen.

Buckingham Palace har afvist at kommentere hændelsen på trods af at flere kilder kan bekræfte, at det var prinsesse Beatrice, der stod bag at Ed Sheeran fik en flænge i ansigtet som følge af et sværd.

Powered by Labrador CMS