Snart tæller britisk familie 22 søskende

Det er 30 års siden ægteparret Sue og Noel Radfords førstefødte kom til verden. Nu venter de barn nummer 22.

Billedet her er fra september 2013, hvor familien ‘kun’ talte 16 børn. Siden er der kommet fire til og endnu et familiemedlem er på vej. Foto: Scanpix/Lorne Campbell/GUZELIAN/SIPA
Udgivet Opdateret

Der er gået 30 år siden det britiske ægtepar Sue og Noel Radford fik deres første barn. Hun var blot 14 år og han 18, men de var allerede dengang fast besluttet på, at de skulle være sammen hele livet.

Fire år senere blev de gift og et års tid efter kom barn nummer to. Siden er børneflokken øget støt og lige nu venter de nummer 22. Den tager vi lige igen. Nummer 22. Det meddelte de søndag den 20. oktober på deres Youtube-kanal, hvor de tager publikum med til en ultralydsscanning. Det skriver blandt andet norske Dagbladet.

Artiklen fortsætter under videoen

Yngste skud på stammen kom til verden sidste år, og dengang forklarede Sue Radford til The Sun, at nu var det slut. Familien var komplet. Det kom altså ikke helt til at holde stik.

Det hører med, at de i juli 2014 mistede en søn 23 uger inde i graviditeten, og at de tæller ham med i børneflokken. Det vil sige, at når den lille ny kommer, så er der reelt tale om en søskendeflok på 21. Ifølge Sky News er de to ældste flyttet hjemmefra, mens resten af den enorme familie bor i et hus med ti soveværelser i byen Morecambe i det nordvestlige England.

Professionelt driver Noel Radford et bageri, og det er herfra de fleste af familiens indtægter kommer.

Familien har en stor følgeskare på de sociale medier og ifølge Dagbladet er videoen allerede blevet set flere end 440.000 gange.

Statistisk føder britiske kvinder i gennemsnit 1,88 børn.

Powered by Labrador CMS