Snart kan du streame Disney hos giganten selv

Når kalenderen skriver 2019 kan du streame Disney, altså animations-film, Marvel-titler og alt muligt andet, hos Disney selv.

Noget tyder på, at du snart kan opleve Tom Hiddleston i rollen som “Loki,” hvis du er villig til at betale for at streame Disney hos giganten selv. Foto: Scanpix/Henry Nicholls
Udgivet Opdateret

Fra 2019 er det slut med at streame Disney hos Netfix. Walt Disney Studios annoncerede i efteråret 2017, at man havde opsagt aftalen med Netflix, fordi man hos Disney ville bygge en konkurrent til Netflix. Det skrev blandt andet Cnet.

Set fra et forbrugerperspektiv virker det ikke ligefrem tillokkende, at skulle betale for endnu en streamingtjeneste, men det viser sig nu, at der er projekter i søen, der skal gøre det mere tillokkende at streame Disney ét sted.

Nye projekter med store navne

Variety skriver, at underholdningsgiganten har annonceret tv-serier baseret på karaktererne Loki og The Scarlet Witch, begge fra Marvel-universet, der vil være tilgængelige hos Disneys egen streamingtjeneste.

Loki blev for alvor kendt i den første Avengers-film, hvor Tom Hiddleston spillede den guddommelige gavtyv på en måde, der gjorde, at han nær stjal billedet fra de mange, mange helte Loki stod overfor i filmen.

Som en ekstra appelsin i turbaen forventes det, at Tom Hiddleston og Elizabeth Olsen, der spiller Loki og The Scarlet Witch, genoptager rollerne i de selvstændige fortællinger.

Hvornår kan du streame Disney?

Ifølge Variety har det været småt med detaljer om, hvad man får, hvis man vil betale for at streame Disney hos giganten selv, men nyheden her indikerer, at der kommer mere og andet på programmet end genudsendelser af gamle biograffilm.

Foruden fortællingerne om de to Marvel-figurer, forlyder det også, at instruktøren Jon Favreau skal producere en Star Wars-serie, der angiveligt har fået et budget på 100 millioner Dollars.

Det er endnu uvist, hvornår du kommer til at kunne streame Disney hos Disney selv, men ifølge Cnet åbner tjenesten for kunder mod slutningen af 2019 til en pris under det, man betaler for at være kunde hos Netflix. Det vides heller ikke helt, præcist hvilket indhold der kun bliver tilgængeligt hos Disney selv i fremtiden. Disney ejer blandt andet Star Wars-franchisen, men om også den forsvinder fra andre streaming-tjenester, det vides ikke endnu.

Powered by Labrador CMS