Snart kan du købe den perfekte Star Wars-julegave

Har du penge, kan du få fingrene i Luke Skywalkers lyssværd.

Udgivet Opdateret

De evigt populære Star Wars-film står for nogle af de mest ikoniske fartøjer, dragter og våben set i film-historien, hvis man ellers spørger forfatteren af disse ord.

Lyssværd, stormtropper-uniformer og rumskibe er alle blandt de genstande, der fik deres helt eget liv først i de oprindelige tre Star Wars-film og siden i flere film-fortællinger, herunder en moderne trilogi der stadig mangler at blive afsluttet på det store lærred.

Hvis du er bidt af en gal Star Wars-nørd, og har du seriøst mange penge sat af til julegaver til dig selv, eller en nørd du holder særligt meget af, kan du snart få fingrene i genstande, der er blevet brugt i de forskellige Star Wars-film.

Det er auktionshuset Profiles in History, der i en pressemeddelelse har annonceret en auktion, hvor de forskellige genstande ryger under hammeren.

Du kan se, hvilke genstande der er tale om, i galleriet til denne artikel. Men hvis du vil byde med, skal du være klar til at betale en pris, du i Danmark normalt forbinder med prisen på en BMW X5.

Til gengæld får du også fingrene i et stykke filmhistorie, hvad det så end er værd.

Powered by Labrador CMS