Slagtet af anmelderne: Nephew direkte ind på førstepladsen

Anmelderne kan ikke lide dem. Det kan danskerne.

Nephew er røget direkte ind på førstepladsen på den danske hitliste. Foto: Pressefoto.
Udgivet Opdateret

Det er bare ikke alle kunstnere, der kan tiltale anmelderne. Sådan er det i efteråret 2018 med føromtalte anmeldere og bandet Nephew, der netop har udgivet albummet Ring-i-Ring.

“Nephews netop udsendte album, ‘Ring-i-Ring’, har været seks år undervejs, og det har ikke været værd at vente på”, skriver Thomas Treo i Ekstra Bladet, der også kalder det ‘ørediarre’.

“Tre nye leflende, oversimple, kedsommelige skæringer, der bidrager til albummets forudsigelige tomgang”, skriver Gaffa, om de sidste tilkomne sange til albummet.

Til gengæld er danskerne enten uenige eller fuldstændig ligeglade. I hvert fald – efter en dag i handlen – styrter netop det album direkte ind på førstepladsen på den danske hitliste.

Det er samtidig Nephews femte nummer 1-album i træk.

Afslutning på album

Nephews nye album forener bandets fire årstids-EP’er, som tilbage i januar blev sendt afsted med ’Vinter-i-Ring’ og hitsinglen, ’Amsterdam’.

Bandet har desuden markeret sig med optrædener på toppen af kunstmuseet ARoS i Aarhus, hvor publikum under fire koncerter kunne bevæge sig rundt om bandet i Olafur Eliassons ringformede værk.

Et band, der forøvrigt er udvidet med sangerinden Marie Højlund, der tidligere har slået sine folder i bandet Marybell Katastrophy.

Udsolgt turne

Sommerens EP-udgivelse blev fulgt op af Nephews tilbagevenden til Orange Scene på Roskilde Festival samt Smukfests Bøgescenerne – hvor det her – foran et begejstret publikum – fik besøg af kronprinsen.

Men det stopper ikke her for de populære herrer – og den dame – i Nephew.

View this post on Instagram

Vinderen: Øst! #kronprinsfrederik #etstedderude #smukfest Foto: @stineholmgaard

A post shared by Nephew (@nephunited) on Aug 9, 2018 at 8:39pm PDT

“Efteråret og den kommende weekend byder på to for længst udsolgte arenashows i Jyske Bank Boxen og Royal Arena. I foråret 2019 kan Nephew allerede nu se frem til, hvad der bliver en totalt udsolgt Danmarksturné”, oplyser bandets pladeselskab Copenhagen Records.

Du kan høre Ring-i-Ring HER.

Powered by Labrador CMS