Sjældne fotos: Prinsepar bød kolleger ind i privaten

Det spanske regentpar er i øjeblikket på statsbesøg i Storbritannien, og her inviterede prins Charles og hertuginde Camilla på eftermiddagste på Clarence House.

Udgivet Opdateret

Der er kongelig komsammen af fineste karat i Englands hovedstad, London.

Spaniens regentpar, kong Felipe og dronning Letizia, er i øjeblikket på statsbesøg i Storbritannien.

Eftermiddagste

Onsdag bød prins Charles det spanske regentpar på eftermiddagste i de kongelige gemakker på slottet Clarence House, hvor han bor sammen med hertuginde Camilla.

Flere medier – heriblandt Hello! Magazine – var også med og forevigede besøget.

Ifølge Hello! Magazine er det sjældent, at den 68-årige britiske tronarving og hans 69-årige hustru inviterer fotografer indenfor i privaten.

Royal indretning bliver set

På billederne ses også prinseparrets royale indretning.

Stuen er dekoreret med malerier, fine møbler, figurer og flere personlige ting.

På en mahognifarvet skænk står der blandt andet et dåbsfoto af barnebarnet prins George, der er foreviget med sin far, prins William, sin farfar, prins Charles, og sin oldemor, dronning Elizabeth.

Det tre dage lange statsbesøg blev indledt onsdag med en officiel velkomstceremoni på paradepladsen Horse Guards Parade, hvor den britiske regent, dronning Elizabeth, sammen med sin mand, prins Philip, bød det spanske regentpar velkommen til England.

Gallamiddag

Om aftenen blev der afholdt en gallamiddag på Buckingham Palace, hvor dronning Elizabeth og prins Philip bor.

Under det tre dage lange besøg skal den 49-årige spanske konge og hans 44-årige hustru desuden blandt andet besøge kirken Westminster Abbey og lægge en krans ved Den Ukendte Soldats Grav.

Se billederne øverst i artiklen…

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS