Simon Cowell på morders “hit-list”

En mand, der er tiltalt for mord, havde lavet en liste over potentielle ofre, heriblandt Simon Cowell.

Udgivet Opdateret

En mand er lige nu i retten for at have myrdet en aktivitetshandler. Det er imidlertidigt kommet frem, at han blot var et offer på gerningsmandens lange liste, der også inkluderer kendte, heriblandt Simon Cowell. Det skriver det norske medie VG.

Manden er blevet tiltalt for mord efter at have dræbt antikvitetshandleren Adrian Greenwood i Oxford. Gerningsmanden var ude efter en førsteudgave af klassikeren “The Wind and The Willows”, der har en værdi på 420.000 kroner.

Krydser folk af, når han dræber dem

Gerningsmanden mener ikke, han har gjort noget strafbart, selvom han indrømmer mordet. Han påstår nemlig det var i selvforsvar. Under retssagen, som foregår i Oxford, er det også kommet frem, at manden, havde mange andre rige ofre i sigte.

Der blev i retten fremlagt en liste med navne, adresser, metoder og muligt udbytte på fremtidige vidner. Opfinderen af X Factor og dommer i blandt andet “America’s Got Talent” Simon Cowell stod også på listen med adresse sammen med fodboldspilleren Gary Lineker. Den tiltalte har derudover også plantegninger flere kendte menneskers hus.

Adrian Greenwood står også på listen med notatet: Metode: Hvilken som helst! Muligt udbytte: Sjældne bøger.

Aftenen efter at kunsthandleren blev dræbt blev hans navn slettet fra listen, og den stjålne bog blev sat til salg på internettet. Simon Cowell har en 550 millioner dollar formue i følge The Richest, hvilket gør ham til et oplagt offer overfor tyve.

Powered by Labrador CMS