Silas Holst strammer dronning Mary op

Danserens komiske debut i Cirkusrevyens kongelige parodi er gået over al forventning

Udgivet Opdateret

Silas Holst har haft mange karrieremæssige højdepunkter som danser, og han tager gerne imod nye udfordringer i karrieren. 

Senest som debuterende skuespiller i Cirkusrevyen, hvor hans komiske talent sættes på en prøve.

Som Dronning Mary

I en kongelig parodi spiller han dronning Mary, hvor anmelderne har givet udtryk for stor begejstring til hans egen store lettelse.

– I starten var jeg nervøs, men nu er vi blevet taget så godt imod, og det er virkelig dejligt at sende folk ud i skoven med et smil på læben, afslørede han til Kendte.dk ved revyens halvvejsfest søndag.

– Vi har en instruktør, der kommer hver tredje uge og strammer hende lidt op. Det gør, at jeg bliver mere tryg, glad, og kan huske teksterne, lød det fra den 41-årige skuespiller og danser.

Ferieplaner og kommende projekter

I Cirkusrevyens to ugers sommerferie tager Silas Holst på en ferierejse til Grækenland sammen med familien, hvorefter ophold i sommerhuset står på programmet. 

Til efteråret kan han se frem til en af hovedrollerne i ’Saturday Night Fever The Musical’, og hans første film ’Jeg tror, jeg elsker dig’ får premiere i biograferne med ham som producent.

– Det er en spændende proces at være på den anden side og være ham, der producerer en film. Min søn, Bob Jones, spiller den ene hovedrolle, sagde han om den syvårige søns debut på det hvide lærred.

Den kongelige familie i Cirkusrevyudgaven. Fra venstre Rosa Gehl som prinsesse Isabella, Niels Olsen som Kronprins Christian, Niels Ellegaard som Kong Frederik, Silas Holst som dronnng Mary, Henrik Lykkegaard som Prinsesse Josephine og Malik With som prins Vincent.
Powered by Labrador CMS