Sexet ekskone efter Trump

Det er intet andet end støj, siger USA's førstedame om kritikken af hende fra Trumps første kone, Ivana.

Melania Trump (th) beskylder Donald Trumps første kone, Ivana Trump (tv), for at være “opmærksomhedssøgende”. – Foto: Scanpix/Dave Kotinsky, Nicholas Kamm/arkiv
Udgivet Opdateret

Den amerikanske præsident Donald Trumps hustru, Melania Trump, langer ud efter sin mands første kone, Ivana Trump, og kalder hende “opmærksomhedssøgende”.

Det sker, efter at Ivana Trump har sagt, at hun er den egentlige amerikanske førstedame.

Ringer til eksmanden

Ivana Trump, der er ved at udgive en bog om sit liv med Donald Trump, fortalte for nylig i et interview med tv-selskabet ABC News, at hun ringer til sin eksmand en gang hver anden uge, og at hun har et direkte nummer til Det Hvide Hus.

– Men jeg foretrækker ikke at ringe til ham der, fordi Melania er der, fortalte hun.

– Og jeg vil ikke skabe nogen form for jalousi eller noget i den dur, fordi jeg er jo dybest set Trumps første kone. Okay? Jeg er førstedame.

– Jeg tror, at det er frygteligt for hende (Melania Trump) at være i Washington, tilføjede den 68-årige tjekkisk-fødte Ivana Trump.

– Ville jeg få rettet op på Det Hvide Hus på 14 dage? Absolut. Kan jeg tale i 45 minutter uden en teleprompter? Absolut. Kan jeg læse en kontrakt? Kan jeg forhandle? Kan jeg underholde? Absolut.

– Men jeg ville foretrække ikke at være der (i Washington, red.). Jeg kan godt lide at have min frihed, fortalte Ivana Trump videre til ABC News.

Melania Trump svarer igen

I et usædvanligt personligt svar fra Melania Trump siger en talsmand for USA’s førstedame:

– Hun elsker at bo i Washington D.C., og hun har skabt et hjem i Det Hvide Hus for Barron (sønnen, red.) og præsidenten.

– Hun har tænkt sig at bruge sin titel og rolle til at hjælpe børn – ikke til at sælge bøger, står der videre i udtalelsen fra Melania Trumps talsmand.

– Der er tydeligvis intet indhold i denne erklæring fra en eks. Desværre kun søgen efter opmærksomhed og støj.

Ivana Trump er mor til Donald Trumps tre ældste børn, Donald Jr, Ivanka og Eric.

De to blev gift i 1977 og skilt i 1992 efter Donald Trumps affære med Marla Maples, der senere blev hans anden kone.

Donald Trump giftede sig med Melania, sin tredje kone, i 2005.

/ritzau/dpa

Powered by Labrador CMS