Sex and the City: Nu som rejse

Nu kan du tage på en "Sex and the city"-rejse.

Nu kan du tage på en “Sex and the city”-rejse. Foto: Shutterstock.
Udgivet Opdateret

Carrie Bradshaw i viftende bohemeskørter og høje stiletter. Der er næppe den kvinde i Danmark, som ikke ved, hvem hun er, og har nydt et par afsnit af serien ”Sex and the City”.

Nu lanceres serien som ny New York rejse hos USA Tours, hvor særligt kvinder kan gå i de fire moderne kvinders fodspor med alt, hvad der hører sig til serien af Cosmopolitans, den journalistiske verden på Manhattan, sexlegetøj og lækre sko. Mænd er også velkomne.

Og hvad andet er der at gøre på sådan en tur end helt konkret at gå i fodsporene på de fire kendte veninder som udover Carrie tæller Miranda Hobbes, Charlotte York og Samantha Jones og håbe på, at man fornemmer noget af den legendariske stemning blandt de fire kvinder og deres liv.

Måske ikke i stiletter på hele turen, som de ynder, men i hvert fald i deres ånd.

– Mange danskere har allerede besøgt New York og USA, endda op til flere gange.

– Og nu er det interessante temaer som ’Sex and the City’, der appellerer. Vores mål er at sende 1.500-2.000 på turen det kommende år., siger Alexander Søderberg, direktør i USA Tours.

Besøg på det store bibliotek

”Sex and the City” rejsen omfatter bl.a. besøg på det store bibliotek, hvor Carrie og Big har arrangeret deres bryllup i den første film.

Herudover aflægges visit på en del andre locations fra filmen i form af lækre restauranter og mærkevarebutikker, men også ikoniske skobutikker, bl.a. den hvor Carrie køber sine skønne Manolo Blahnik sko.

Naturligvis indeholder turen også besøg på Aidens bar, hvor de fire kvinder indtager de berømte Cosmopolitans.

Besøg i sexshop

Der kan spises cupcakes i hobetal på Magnolia Bakery, og er der interesse i det, kan sexshoppen, hvor de køber en vibrator til Charlotte, også besøges.

Det berømte ’Carries trappetrin’ bør man naturligvis også defilere forbi, men da mængden af filmglade rejsende har været enorm stor, er der normalt afspærret med en kæde foran trappen.

Man kan dog sagtens se de trin, som velsagtens er blandt de mest ikoniske i verden, dette på adressen 66 Perry St i West Village. Selve optagelserne fra lejligheden foregår som bekendt i et studie.

Powered by Labrador CMS