Selvsikker sangerinde omfavner sine former

Sangerinden JoJo har accepteret sine former, og hun vil ikke lade andre diktere, hvordan hun skal se ud.

JoJo har netop udgivet albummet “Mad Love”. Foto: EDUARDO MUNOZ/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Kravene i musikbranchen kan være hårde, og det har den amerikanske sangerinde JoJo oplevet på egen krop.

Som ung har popsangerinden været på slankekur i et forsøg på at leve op til skønhedsidealet i branchen, men det er fortid.

Det skriver JoJo i et klummeindlæg på webmediet Motto, hvor hun understreger, at hun i dag omfavner sin krop og sine former.

– Jeg vil aldrig få et thigh gap (mellemrum mellem lårene, red.). Ingen har nogensinde bekymret sig om, hvorvidt vinden ville blæse lidt for hårdt og vælte mig omkuld.

– Som 25-årig er jeg smykket med ar, appelsinhud, former og selvtillid. Nogle dage har jeg mavemuskler. Andre dage ved jeg ikke, hvor de er blevet af. Og ved du hvad? Det er helt fint, skriver sangerinden, der har det borgerlige navn Joanna Noëlle Blagden Levesque, i indlægget.

Har fundet sig til rette i sin egen krop

Det er først i løbet af de seneste år, at “Too Little Too Late”-sangerinden har fundet sig helt til rette i sin egen krop.

Som 19-årig fik JoJo at vide, at hun ikke så godt nok ud til at sælge sin musik, og hun blev bedt om at smide et par kilo.

Det store ønske om en fremadstormende musikkarriere fik dengang sangerinden til at gå med på idéen om, at hun skulle tabe sig.

– I stedet for at være rebelsk, ønskede jeg at gøre mig til et bedre produkt. Så jeg skar ned på kalorierne, tog kosttilskud og endda injektioner for at tabe mig, selv om jeg ikke behøvede det. Det er det mest usunde, jeg nogensinde har gjort, skriver JoJo.

Sangerinden, der hittede med sangen “How To Touch a Girl”, har i dag accepteret sig selv, og hun er færdig med at lade andre diktere, hvordan hun skal se ud.

– Når du accepterer, hvem du er, er det kun et spørgsmål om tid, før andre ikke har et andet valg end at følge med, skriver JoJo i indlægget på Motto.time.com.

JoJos seneste album “Mad Love” udkommer i dag.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS