Se de skønne julebilleder af kongefamilien

Julen banker på døren - og nu har kongehuset delt det årlige julekort.

Udgivet Opdateret

Julen sig nærmer, og hvor der i Danmark ikke er den store udsigt til, at julen bliver hvid. Så kan der i Norge måske gøres forhåbninger til, at i hvertfald noget af landet dækkes af sne.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men mens Bergen er ved at slå varmerekorder for december, så er det også sæson for en helt særlig royal disciplin – og det er nemlig de royale julekort.

Hvor det i Danmark er kronprinsparret, der har stillet sig foran linsen og er blevet uddødeliggjort i hyggelig julestemning, så er det i Norge både kong Harald og dronning Sonja at finde på billedet, men også kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og parrets to børn Ingrid Alexandra og Sverre Magnus.

Og i det norske kongehus har de flottet sigog fået taget hele tre billeder, hvor man rigtig kan fornemme den sydende julestemning. Der er nemlig både et tårnhøjt juletræ, der er pyntet, men også lidt mere moderne et honningkagehus, som bringer de helt store smil og grin frem hos den tætte familie.

Kong Harald er efterhånden blevet 82 år – og ligeså er hustruen Sonja, derfor er der også blevet fundet stole frem, så hele familien kan være med på billederne.

Hyggeligt ser det i hvert fald og kongehuset er heller ikke sen til at ønske hele Norge en rigtig glædelig jul.

Selve julen vil kongen og dronningen fejre på Kongseteren sammen med prinsesse Märtha Louise, mens kronprinsparret vil tilbringe julen i Uvdal.

Powered by Labrador CMS