Se billedet: Christopher er tilbage hos sin model

Efter at have turneret Asien rundt i over en måned er sangeren nu genforenet med kæresten, Cecilie Haugaard.

Christophers kæreste, Cecilie Haugaard, er glad for, at musikeren, som hun kalder for sin mand, er hjemme igen. Foto: Asger Ladefoged/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Mens Lukas Graham og MØ har krydset Atlanten og storhitter i USA, er Christopher ved at få fat østpå.

Den 24-årige hjerteknuser har rejst rundt i Asien og optrådt for sine asiatiske “Stopher-lovers”, som sangerens fans kalder sig. Og efter over en måned væk fra kæresten, Cecilie Haugaard, blev de to onsdag atter genforenet.

– Min mand er tilbage, skriver modellen til et Instagram-billede af Christopher, der går tur ude på Christiania.

Glad for at være tilbage

Og “Told You So”-stjernen er glad for at være tilbage efter sit asiatiske eventyr.

– Jeg kan ikke fortælle jer, hvor godt det føles at være tilbage efter en måned i Asien og to ugers turné i Kina. Jeg har aldrig i mine vildeste drømme troet, at det ville være så vanvittigt, skriver Christopher på Instagram.

– Jeg har haft nogle af de vildeste og mest mindeværdige øjeblikke i min karriere. Tusind tak for jeres uendelige kærlighed og støtte, lyder det fra ham.

Mødte hinanden i 2014

Christopher og Cecilie Haugaard mødte hinanden til Spot Festival i maj 2014. Det var dog ikke kærlighed ved første blik for hende, men det var det for ham, fortalte han i DR3-dokumentaren “Jeg er stadig Christopher” fra maj i år.

Efter at have afvist Christopher til at begynde med kunne Haugaard dog til sidst ikke modstå popstjernes charme, og parret annoncerede deres forhold på Instagram i august 2014.

For tiden kan Christophers stemme ikke kun høres i radioen. Sangeren lægger nemlig stemme til en trold i animationsfilmen “Trolls”, der kan ses i biograferne fra 13. oktober.

Se billederne her:/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS