Saszeline skal giftes med hemmelig kæreste

39-årige Saszeline Sørensen skal giftes med den mand, hun har dannet par med i halvandet år

Udgivet Opdateret

Det har egentlig aldrig været planen, men så slog kærlighedens lyn ned, og derfor skal Saszeline Sørensen nu giftes.

Det bekræfter hun overfor Se og Hør.

Hun er blevet forlovet med Asger Nakskov Laursen, som 39-årige Saszeline i hemmelighed har dannet par med det seneste halvandet år, og nu har han altså været på knæ.

– Jeg havde ingen betænkeligheder. Jeg var helt afklaret, siger hun til Se og Hør om kæresten Asger Nakskov Laursens frieri.

Saszeline Sørensen mødte sin kommende mand på et meditationsretreat i Sverige. Det startede som et venskab, men udviklede sig, forklarer influenceren til Se og Hør.
Saszeline Sørensen mødte sin kommende mand på et meditationsretreat i Sverige. Det startede som et venskab, men udviklede sig, forklarer influenceren til Se og Hør.

Mødtes på retreat

Influenceren fortæller til ugebladet, at de to mødte hinanden på et meditationsretreat i Sverige, hvor de tilfældigvis kom til at sidde ved siden af hinanden.

På Facebook skriver Saszeline i et opslag, at det er drømmemanden, hun skal giftes med.

- Nu skal det ikke være en hemmelighed længere. Jeg skal giftes med dejlige Asger - min drømmemand, min sjæleven og partner for life and in crime, skriver hun.

I opslaget forklarer hun, at hun det seneste år har været på en dyb personlig rejse.

- Og det at få lov at møde manden i mit liv på denne rejse - have en at dele både udvikling og afvikling af indvikling sammen med - er den smukkeste gave.

Parret oplyser ikke, hvornår de skal giftes.

Flere kærester

Saszeline Sørensen slog igennem som den ene af sangerinderne i popduoen S.O.A.P., og siden blev hun blandt andet vært på musikprogrammet "Boogie".

Den tidligere popstjerne har to børn, Sean og Dexter, som hun har fået med sine to ekskærester Frederik Fetterlein og Michael Dreyer.

Hun dannede par med den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein fra 2004 til 2008.

Michael Dreyer og Saszeline Sørensen dannede med en mindre pause par fra 2013 til 2019.

Powered by Labrador CMS